Після новини про розлучення Камалія зізналася, що екс-чоловік Захур забрав у неї дітей: “Твердо вирішили”

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, які плани їхнє сімейство має на виховання дітей та коли вони повернуться до своєї матері. Усі деталі в статті.

Здавалося, що міцніше союзу, ніж союз Камалії та Мохаммада Захура в українському шоу-бізнесі не існує. Однак, це виявилося хибним враженням. Декілька тижнів тому найбагатша співачка України повідомила, що вони розлучаються з чоловіком. Про офіційний розрив на документах мова поки що не йде, але де-факто пара не разом.

Камалія зізналася, що екс-чоловік Захур забрав у неї дітей

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Камалія зізналася, що екс-чоловік Захур забрав у неї дітей

Розрив стався ще минулого року. Тріщину у стосунках дав конфлікт співачки зі старшою дочкою чоловіка Танею. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка деякий час залишалася у своєму палаці в Києві, але врешті-решт вирішила, що необхідно повертатися до своєї сім’ї і рушила у Великобританію, де прихисток сімейство надавала її падчерка.

Втім, налагодити взаємини жінкам не вдалося: Тані сильно не подобався той факт, що Камалія дозволяє собі критикувати усіх росіян. Питання постало так гостро саме тому, що матір Тані — росіянка і на даний момент проживає в російській федерації. Жінка не підтримує війну, а тому її дочка відчувала несправедливість у висловлюваннях артистки.

Врешті-решт, конфлікт досяг своєї кульмінації і героїні нашої статті зібрала свої валізи та повернулася на батьківщину, залишивши чоловіка та дітей. Втім, Камалія не сиділа, склавши руки, адже мала велику кількість благодійних заходів. Зі своїми дітьми артистка має можливість бачитися на канікулах та на вихідних. Наприклад, дівчата приїжджали на Великодень та мусульманські свята, які цього року припали на однакові дні.

Але вже через тиждень Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, що її дочки поїхали з чоловіком назад у Лондон. На щастя, така ситуація зберігатиметься недовго, і бізнесмен забрав дівчаток менше, ніж на півроку. З вересня красуні будуть навчатися у київській школі, адже батьки бачить, що онлайн-навчання неефективне. Судячи з усього, зіркові батьки вже вирішили, як надалі буде виглядати їхня сім’я.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?