Ні кроку в Америку: Приходько розповіла, чому її не пускають в США – перейшла дорогу екс-президенту Порошенку

Отримати закордонну візу — це завдання не з легких для кожної людини. Втім, іноді обставини складаються таким чином, що отримати її неможливо.

Бути представником шоу-бізнесу майже неможливо без участі у конфліктах. Скандали активно використовуються зірками в ролі чорного піару та інструменту втримання на слуху. Однак, іноді вони відбуваються не за бажанням селебріті. В українській медіасфері існує безліч історій про масштабні конфлікти між популярними особами, які навіть доходили до суду.

Одна із доволі резонансних історій — це суд співачки Анастасії Приходько із екс-президентом України Петром Порошенко.

Анулювали візу?

Українська співачка Анастасія Приходько нещодавно дала інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну. У ньому вона розповіла чимало цікавих моментів зі свого життя та кар’єри. Одним із них стала історія про неможливість в’їзду в Америку.

На запитання Дьоміна про причини цього, співачка відповіла, що це наслідки конфлікту із екс-президентом Петром Порошенко. Анастасія Приходько розповіла, що позаминулого року вона мала полетіти в Сполучені Штати. Втім, вже в літаку співачку повідомили про заборону в’їзду на територію Америки.

Анастасія Приходько зі Славою Дьоміною
Анастасія Приходько зі Славою Дьоміною

Виявляється, жінці анулювали американську візу. Вона переконана, що це справа рук Петра Порошенка, оскільки він програв їй суд, і вирішив таким чином помститись Приходько.

Суд Приходько із Порошенко

У 2018 році співачка Анастасія Приходько подала в суд на Петра Порошенка через використання її сценічного образу в агітаційному ролику політика без її згоди. В результаті, жінці вдалося виграти суд, згідно з рішенням якого, співачці присудили грошову компенсацію в розмірі 270 тисяч гривень. Однак, в інтерв’ю Приходько зізналась, що грошей вона так і не отримала.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.