“Звичайний лицемір”: хто з українських зірок недолюблює Євгена Клопотенка – Ектор, Есхакзай, Катерина Велика

Один із найпопулярніших кулінарів сучасності в Україні Євген Клопотенко має свою компанію колег, з якими у поганих відносинах. Чому зірки недолюблюють знаменитого шефа?

Справжній успіх в улюбленій справі герой нашого матеріалу зміг отримати завдяки такій бажаній перемозі в 5 сезоні проєкту “МастерШеф”. З тієї пори можна вважати епоху розквіту у його кар’єрі.

Проте не все так безхмарно, як здається, адже у своєму колі має чимало знаменитостей, які вважають його лицемірним та публічно демонструють неприязнь до його персони.

Конфлікт з Ектором Хіменес-Браво

Євген Клопотенко відверто зізнався, що його заблокував суддя кулінарного проєкту в соціальній мережі Instagram, проте причину чому Ектор це зробив наразі невідомо.

Ектор Хімене-Браво розповів, що зробив би в останній день свого життя
Ектор Хімене-Браво заблокував Євгена Клопотенка в Instagram

Сам Євген розцінює це, як свою перемогу та успіх. Тому, скоріше за все, за цей інцидент переживати не став. Цікаво, що на кулінарний проєкт чоловік прагнув потрапити ще в першому сезоні, але не пройшов навіть передкастинг.

Конфлікт з Раміною Есхакзай

Нещодавно у своєму Instagram-блозі Євген Клопотенко поділився цікавими подробицями. Виявляється, що стосунки похитнулися ще й з відомою інтерв’юеркою, відеоблогером Раміною Есхакзай.

Раміна Есхакзай поскаржилася на прийом українців у Європі
Раміна Есхакзай розповіла про конфлікт з кулінаром

В Insta-stories кулінар опублікував статтю з друкованого видання, де Раміна публічно висловилася, чому не прагне взяти інтерв’ю в Євгена. За словами дівчини, для неї він “Звичайний лицемір”, тому не хоче поспілкуватися із шеф-кухарем для своїх журналістських матеріалів.

Стаття про конфлікт між Раміною та Євгеном

Все почалося з того моменту, коли Клопотенко принизив її за інтерв’ю з ексрадником Президента Олексієм Арестовичем, російським юристом Марком Фейгіним та музичною виконавицею Світланою Лободою. Тому, тепер поведінка Раміної цілком зрозуміла.

Конфлікт з Катериною Великою

Учасниця та фіналістка 5 сезону “МастерШеф” досить довго та болісно переживала власну поразку в шоу. Для неї це стало справжнім потрясінням, що переможцем опинився саме Євген.

Катерина Велика показала своє найкоротше вбрання
Катерина Велика розповіла, які були непорозуміння з Євгеном Клопотенком

Насправді жінка зізналася, що конфлікту між колегами не було, просто їм досить важко миритися та перебувати разом на одній кухні. Вони два лідери, тому зі слів самої Катерини, Клопотенко переймався, що Велика виявиться краща за нього, адже вона має все: крутішу машину, бізнес й більшу любов глядачів.

Схожі статті

“Дівчата, я сумував”: Олег Винник не стримав свій секрет і правда про повернення співака вийшла назовні

Чутки про повернення Олега Винника на українську естраду ходять вже давно. Однак, правда потихеньку виходить назовні, але яка ж вона? Ольга Цибульська розповіла.

“Буду завжди залежна від чоловіка”: 23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про шлюб з Володимиром Остапчуком та нюанси, які не помітні для шанувальників. Чому дівчина залежна від ведучого?

Все ж таки кохання: 44-річна Боржемська показалася в обіймах молодого красеня і обвела всіх навколо пальця

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова фітнес-тренер Марина Боржемська продовжує інтригувати фотографії з загадковим красенем. Хто він? Знаменитість дала відповідь.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?