10 років тому Тіна Кароль поховала єдиного чоловіка Огіра: онкологія, могила продюсера та двійко спадкоємців

Знаменита українська співачка Тіна Кароль наблизилася до непростої цифри, яка ще більше віддаляє її від коханого чоловіка. Поп-діва повідомила про річницю смерті Євгена Огіра.

2013 року український шоу-бізнес потрясла новина про велику втрату, яку понесла Тіна Кароль. Співачка поховала свого єдиного чоловіка, продюсера Євгена Огіра, який помер від онкології. Декілька років чоловік боровся з раком шлунку і програв цю боротьбу, знаходячись у німецькій клініці.

10 років тому Тіна Кароль поховала єдиного чоловіка Євгена Огіра

За плечима він залишив багато незавершених справ: на нього в рідній Україні чекав маєток, який він мав добудувати для своєї сім’ї, у продюсера підростав позашлюбний син, який мріяв проводити час разом зі своїм батьком, а також маленький спадкоємець від Тіни Кароль Веніамін, який мав величезну потребу у батьку.

Кар’єра співачки переживала неймовірний підйом, однак найсильніший успіх у житті дружини Євгену не було суджено засвідчити.

10 років тому Тіна Кароль поховала єдиного чоловіка Євгена Огіра

Перед смертю Огір попросив у своєї зіркової дружини зустріч з колишньою Дариною, яка покинула все та рушила у Німеччину, щоб попрощатися з чоловіком. Євген пішов з життя у той момент, коли Тіна Кароль готувалася вийти на сцену. Артистка знала, що він не дозволить собі піти, поки вона знаходиться поруч. Тому страшну новину вона отримала знаходячись за кулісами.

Як виглядає пам'ятник Євгену Огіру
10 років тому Тіна Кароль поховала єдиного чоловіка Євгена Огіра

Євгена Огіря поховали на Байковому кладовищі. Біля його могили постійно велика кількість квітів. Відвідувати його приходить рідна матір, кохана дружина, рідні сини. Маєток, який Тіна Кароль добудувала самостійно в усьому нагадує продюсера. Поп-діва спроектувала його таким чином, щоб складалося враження про присутність чоловіка вдома.

Кожного року Тіна Кароль повідомляє своїм підписникам про те, що настала річниця смерті її чоловіка. Втім, цього року поп-діва обмежилася лише натяком на те, чого в її серці поселився безмежний та безкінечний сум.

10 років тому Тіна Кароль поховала єдиного чоловіка Євгена Огіра

Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram селфі, в якому написала, що сумує через події в країні, а також через особисті причини.

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.