“У нього велика ненависть до мене”. Анастасія Приходько розсекретила причину конфлікту із Потапом

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вперше розповіла, що відбувається між нею та продюсером Потапом, а також чому вони не можуть поладнати і постійно скандалять в мережі.

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько неодноразово розповідала про те, що з її темпераментом та характером їй було доволі нелегко в шоу-бізнесі, який постійно намагається поставити артистів у рамки, диктує свої непрості правила, а також управляється певними особистостями, які створюють свої норми поведінки для знаменитостей. Зокрема не так давно виконавиця розповіла про те, як її кар’єра пішла на спад через Костянтина Меладзе, умови якого вона не хотіла виконувати.

Анастасія Приходько прокоментувала свій конфлікт з Потапом

Анастасія Приходько зі Славою Дьоміною
Анастасія Приходько прокоментувала свій конфлікт з Потапом

Завдяки активності в соціальних мережах Анастасія Приходько тим не менш не розірвала зв’язку зі своїми фанатами і має можливість активно з ними спілкуватися. Після початку повномасштабної війни в Україні виконавиця критикувала деяких своїх колег-чоловіків за поведінку. Дісталося і знаменитому продюсеру Потапу, який на той момент знаходився в Іспанії і навіть не збирався повертатися до України. Примітно, що критикою його вчинку займалася не тільки Анастасіє, але її висловлювання привернули особливу увагу.

Втім, це вже далеко не перший епізод, коли між знаменитостями відбувається скандал. Нещодавно Анастасія дала ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповіла, що насправді відбувається між нею та Олексієм та чому вони не можуть поладнати між собою впродовж довгих років.

“У нього велика ненависть до мене. Одного разу перетнулися у Палаці Україна і теж посварилися. Я йому тільки сказала: “Іди на**й”, — поділилася Анастасія Приходько у розмові зі знаменитим журналістом. – У нього непристойне ставлення до мене як до дівчини взагалі. Я його не чіпала. Але коли він почав робити факап за факапом, пішов у розніс. Він взагалі не розуміє, що відбувається. У мене поваги до такого чоловіка немає”, – зізналася співачка.

Варто відмітити, що про своє особисте ставлення до Анастасії Приходько Потап ніколи не говорив публічно.

Нагадуємо, декілька місяців тому Олексій потрапив у гучний скандал у зв’язку з любовними стосунками з екс-підопічною. Жінка також звинуватила продюсера у неетичному ставленні до жінок та зрадах дружині.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.