“Йому зараз дуже непросто”: Данилко відверто висловився про долю Галкіна після новини про продаж замку

Всесвітньовідомий український виконавець Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Верка Сердючка публічно прокоментував події у житті Максима Галкіна.

Максим Галкін — один з небагатьох російських знаменитостей, які не побоялися не тільки виступити проти війни, але засудити дії російської федерації та підтримати Україну публічно. Після 24 лютого гуморист був вимушений терміново забрати свою родину з Батьківщини та рушити за кордон.

Галкін одягнув доньку у вишиванку
Андрій Данилко відверто висловився про долю Максима Галкіна

У якості прихистку зіркова сім’я обрала Ізраїль, де у Алли Борисівни є розкішна вілла у Кесарії. Спочатку знаменитості відверто говорили про те, що не збираються емігрувати, але загострення стосунків з російською владою принесло абсолютно інші плоди.

Врешті-решт, Максим наважився попрощатися зі звичним життям у Підмосков’ї і дав зрозуміти, що вони будуть продовжувати проживати за кордоном. Нещодавно стало відомо, що комік разом зі своєю дружиною та дітьми на декілька місяців переїдуть до Юрмали, де на них чекає маєток. Також у російській пресі з’явилася інформація про успішний продаж замку. Нібито будинок придбав один російський бізнесмен, який хоче залишити своє ім’я в таємниці.

Андрій Данилко відверто висловився про долю Максима Галкіна

Максим Галкін показав щасливу маму Аллу Пугачову
Андрій Данилко відверто висловився про долю Максима Галкіна

Здебільшого українські колеги Максиму Галкіну симпатизують, і це доволі просто зрозуміти. Зокрема нещодавно Андрій Данилко висловився про долю свого колеги по цеху, а також порівняв себе з ним, пригадавши, як його цькували в російській федерації.

“З України ворог номер один для Росії – це я, а серед російських артистів – це Галкін. Він говорить якісь речі, які їх зачіпають, сміється над цим. Я ж бачу, що Галкін зараз скрізь. Але я дуже добре знаю, що він дуже розумна людина, і він знає, що він робить. Я розумію, що йому зараз непросто, оскільки там в рф його ненавидять”, – зазначає Андрій Данилко.

Варто відзначити, що Максим Галкін не реагує на дані закиди мовчки, і також зі сцени доволі часто висміює російських журналістів, політиків та усіх причетних до актуальних подій, що пов’язані з Україною.

Примітно, що Максиму Галкіну ставлять у провину, що він нібито зрадив свою батьківщину. Однак, знаменитість ніколи не приховував, що він за національністю єврей, і коли настала пора рішучих дій, Галкін разом з родиною повернувся на історичну батьківщину.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.