“Я залежний”: Євген Клопотенко з гучною заявою поділився, від чого отримує задоволення – для кухаря нетипово

Євген Клопотенко вразив гучною заявою в мережі. Виявляється, що відомий шеф-кухар країни має ще дещо, що ладне принести йому задоволення. Найцікавіші подробиці далі.

У сучасному світі, крім справи життя, яка подобається й приносить прибуток, людство має інші захоплення або таланти, які дарують позитивні емоції.

Євген Клопотенко став широковідомою особистістю після перемоги в кулінарному проєкті “МастерШеф” в 5 сезоні. Зараз його кар’єра досягла справжнього апогею розквіту. Він готує яскраві страви, ділиться рецептами у своїх блогах, розкриваючи секрети приготування, того чи іншого смачного шедевру.

Євген Клопотенко у фіналі 5 сезону МастерШеф
Євген Клопотенко у фіналі 5 сезону МастерШеф

Має колег в медійній сфері, які по-справжньому його недолюблюють. Головний суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво взагалі заблокував чоловіка в Instagram. Яка саме причина – Клопотенко не знає або повідомляти на загал не захотів. Відома інтерв’юерка Раміна Есхакзай публічно назвала чоловіка “Звичайним лицеміром”. Але кулінар не сприймає все близько до серця й продовжує працювати далі.

Євген Клопотенко з гучною заявою поділився, від чого отримує задоволення

Нещодавно своїм новим дописом в Instagram-блозі, відомий кухар зміг вразити прихильників. Розповів, від чого отримує ще задоволення, окрім його справи життя. Виявилося, що Євген залежний від олівців. Розповів, що естетично подобається, коли він підточує олівець і чує, як той скрипить від тоненького леза.

Творчості тут по-справжньому немає меж, адже демонструється це не тільки в процесі приготування їжі, а й таких деталях, як в малюванні картини.

“Я залежний від олівців. Від цього кайфу, коли ти підточуєш олівець і чуєш, як він скрипить від тонкого леза. Стружка обсипається тендітними шарами. Чи достатньо він гострий? Ні, не достатньо”, – в дописі поділився Євген.

Тепер підписники знають ще один цікавий факт з життя відомого шеф-кухаря країни, за яким слідкують в соціальних мережах.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?