Куди зник Дан Балан? Молдавський мачо проігнорував натяки Тіни Кароль, а сам поселився недалеко від поп-діви

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан вперше за рік вийшов на звʼязок. Де зараз знаходиться всесвітньовідомий співак та чим займається?

Після 24 лютого Дан Балан вийшов на зв’язок зі своїми фанатами та публічно засудив війну. Зірка закликав зупинити військові дії, а також прояснив свою проукраїнську позицію. Однак, мало хто знає, що на момент початку повномасштабного вторгнення він знаходився в Києві, де деякий час жив та творив.

Усі жінки Дана Балана
Куди зник Дан Балан

Зірка засвідчив усі події власними очима і декілька тижнів намагався покинути територію України та дістатися Молдови, що в нього врешті-решт вийшло, але не без складнощів. Про проблеми даного характеру журналістам повідомила концертна організаторка, яка очікувала на приїзд зірки для Національного відбору у Молдові.

Куди зник Дан Балан

Дан Балан показав фото з маленькою блондинкою
Куди зник Дан Балан

Його матір Людмила Балан також активно підтримувала українців. Жінка регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram тексти, які присвячує Україні.

Але з тих пір Дан не ділився жодної інформацією про своє місцезнаходження, а його творчість була поставлена на паузу. І лише нещодавно молдавський мачо вийшов на зв’язок, поділився відомостями про своє місце проживання та нагадав шанувальникам про свою музику.

Хоча останні 10 років Дан проживав у Сполучених Штатах Америки, у 2023-у він перебуває в Туреччині.

Нагадуємо, що місяць тому Тіна Кароль завітала у Молдову з концертом, на якому прямо зі сцени почала говорити компліменти на адресу Дана Балана. Сталося це через присутність його матері Людмили на виступі.

Після цього поп-діва дала інтерв’ю молдавським журналістам, в якому прозвучали питання про виконавця. Співачка розповіла, що вони підтримують зв’язок, однак інших деталей їхніх стосунків не розкрила.

Як відомо, Дан Балан веде доволі закритий образ життя і не розкриває деталей особистого характеру. За офіційною версією, виконавець ніколи не був одружений немає дітей, однак молдавська преса ділилася іншою інформацією, згідно якої у Дана є колишня дружина-румунка, а також син Алан.

Коли зірка працював в Україні, йому прописали три романи: з українською поп-діваю, з членом знімальної команди, а також з молодою харків’янкою.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.