В компанії темноволосого красеня: Оля Полякова провела час з іншим статним чоловіком без сім’ї – коханий знає?

Успішна музична артистка Оля Полякова провела час в компанії іншого красивого, статного та відомого чоловіка й без сім'ї. Найцікавіші подробиці в нашому матеріалі.

За гострим слівцем – ніколи в кишеню не полізе. Саме так можна описати характер цієї особистості. Для яскравої блондинки це типово, адже на критику та образи у свою адресу навчилася гідно давати відсіч.

Старша донька Маша стикнула з іншим боком медійності її зіркової матусі й сама часто отримувала хвилю невдоволення у коментарях під власними дописами.

Здається, що Оля Полякова загалом має неабияке яскраве життя. Кар’єра, статки, улюблений чоловік, бізнесмен Вадим Буряковський та прекрасні донечки – те, без чого вже не уявляє своє існування наша героїня. Проте в мережі з’явилися одні цікаві подробиці, з ким нещодавно провела свій час зірка.

Оля Полякова з чоловіком та дітьми

Оля Полякова провела час з іншим статним чоловіком без сім’ї

Instagram – найпопулярніша соціальна платформа, де зірки сучасності обожнюють ділитися своїми життєвими деталями та різними ситуаціями. Оля Полякова у власних Stories показала темноволосого красеня, з яким провела свій час.

Виявилося, що це всім відомий, з часів представлення публіці їхнього спільного треку “Чарівні очі”, її співочий грузинський колега – Анрі Джохадзе.

“Ви бачите, хто коло мене? Анрі Джохадзе. Ми зустрілися з ним і готуємо щось новеньке для вас. Ти приїдеш 1 числа? Обіцяй, бо оце, що скажеш – так і буде. 1 числа в Одесі Анрі буде на моєму концерті й ми будемо співати”, – розповіла Оля.

Оля Полякова провела час з іншим статним чоловіком без сім’ї

Таким чином, Полякова заінтригувала прихильників, адже артисти, імовірніше за все, готують нову спільну, творчу роботу. Тому, незабаром дізнаємося, що саме мали на увазі зірки.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?