Тролінг, а не співчуття? Влад Яма обурив мережу своїм дописом, де просить Україну триматися, а сам у безпеці

Відомий хореограф Влад Яма нещодавно отримав нову порцію невдоволених коментарів в соціальній мережі. Обурення викликав допис зірки, пов'язаний з подіями в Умані.

З початком повномасштабного вторгнення повелитель танцю отримує багато гнівних повідомлень від українців. Насправді дивуватися немає чому, адже його зіркова родина відразу покинула країну, коли ще не заборонили виїзд чоловікам.

Стало відомо, що наразі Яма перебуває з дружиною Ліліаною та синочком за кордоном, в США. І хоч намагається всіма зусиллями допомагати Україні коштами, від невдоволення з боку його аудиторії це не рятує. Зараз проводить благодійні майстер-класи й сподівається зробити їх більше в інших штатах.

Влад Яма та його дружина Ліліана

Після подій в Умані 28 квітня, відомі особистості нашої країни почали поширювати дописи з підтримкою всім постраждалим. Влад Яма нібито теж не захотів стояти осторонь й запостив архівну світлину, яка геть не на тему війни, з підписом: “Тримаємося”. В коментарях обурені користувачі не змогли промовчати:

“Тримайтеся міцно. В Америці зараз, чи не найважчі часи.
Це такий стьоб?
Місту Умань передаєте підтримку?”, – зазначають в коментарях підписники.

Але найцікавіше сталося згодом, коли Влад Яма вирішив публічно виправдатися та пояснити, що насправді мав на увазі й чому фото не має ніякого відношення до події.

За словами танцівника, він поширив світлину без певного натяку та прихованого змісту, адже нерідко буває, що і світлина, і підпис до неї стосується лише людини, яка безперечно її запостила. Тому, він сподівається, що все незабаром закінчиться.

Кожен ладен свідомо робити свій вибір і Влад Яма давно його зробив. Інколи краще багато разів продумувати, яку інформацію та світлину збираємося поширювати, аби не отримати критику, хейт та нерозуміння від своєї аудиторії.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.