Що Налчаджиоглу думає про свою колишню дружину Ані Лорак і чому залишився в Україні після 24 лютого

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак більше 9 років не проживає в Україні, а після початку повномасштабної війни вразила співвітчизників своєю цинічністю.

Офіційне розлучення Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу відбулося 2019 року. Однак на той момент пара вже не проживала разом більше 2 років. Офіційна причина розставання — численні зради чоловіка. Дійшло до того, що підприємця спіймали на гарячому та злили фотографії у мережу.

Ані Лорак залишилося жити разом зі своєю дочкою Софією Москві, а колишній чоловік зірки повернувся у Київ, де в нього розвивається бізнес. Через декілька років у підприємця також з’явилася нова дівчина, який він напередодні війни зробив пропозицію руки і серця.

Стало відомо, що Мурат Налчаджиоглу думає про Ані Лорак

Лорак і Мурат у шлюбі
Стало відомо, що Мурат Налчаджиоглу думає про Ані Лорак

Так, наприкінці 2021-го стало відомо, що Мурат та Лілія Реус збираються одружитися. А вже через декілька місяців сталося повномасштабне вторгнення. На відміну від своєї колишньої дружини турецький бізнесмен не став мовчати і підтримав Україну.

Ба більше, чоловік активно волонтерив разом зі своєю нареченою, і хоча декілька разів виїжджав в Туреччину, завжди повертався. Тим часом Кароліна видалилася з соціальних мереж та ігнорувала заклики шанувальників перервати мовчання та підтримати свою батьківщину. Мурат не коментує поведінку колишньої дружини, і ба більше, подейкують, що надав їй прихисток навесні минулого року.

Не бажання обговорювати з пресою позицію Кароліни доволі просто пояснюється, адже у пари підростає спільна дочка Софія, на яку подібні розмови можуть вплинути досить негативно.

Ані Лорак розповіла про своє розлучення
Стало відомо, що Мурат Налчаджиоглу думає про Ані Лорак

Нагадуємо, що минулого року Ані Лорак зустрілася зі своїм майбутнім бойфрендом-іспанцем Ісааком і взимку вже розповіла про те, що знаходиться з чоловіком у стосунках. Обранець не сподобався більшості фанатів артистки, але вони підтримали її у її виборі. На даний момент йогп-тренер та співачка зустрічаються на відстані. Пара приїжджає одне до одного в гості, а також влаштовує побачення на нейтральних територіях. Не так давно Ісаак навіть поспілкувався з українським блогером та заявив, що Ані Лорак просто намагається заробити грошей і, мовляв, нікому не заважає.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?