Наталія Могилевська стала прийомною матірʼю? Співачка заговорила про поповнення в родині: “Ми усиновили”

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська дала ексклюзивний коментар щодо імовірності усиновлення нею сироти після початку повномасштабної війни.

За офіційною версією, Наталя Могилевська досі бездітна. Своїм особистим життям артистка пожертвувала на шляху до слави та визнання. Сценічна кар’єра співачки дійсно заслуговує уваги та аплодисментів, однак Наталія не полишає надії створити сімʼю.

На початку двотисячних артистка намагалася побудувати родину з Дмитром Чалим. Однак ця історія завершилася через рік після весілля. Через деякий час на її шляху зустрівся чоловік, якого вона називала коханням усього свого життя. Саме у стосунках з Єгором Долініним Наталія вперше заговорила про те, що хоче стати матірʼю. Але за 5 років бурхливого роману доля не надала їй такої можливості. З тих пір Могилевська поводилася доволі обережно і не розповідала пресі про особисте.

Наталія Могилевська заговорила про поповнення в родині

Могилевська показала, з ким гуляє столицею
Наталія Могилевська заговорила про поповнення в родині

І лише нещодавно Наталія Могилевська розкрила правду про свого нового обранця. Стосунки з ним розпочалися після початку повномасштабної війни в Україні. Бойфренд став для артистки великою підтримкою, а також супроводжував її на концертах, які організовувалися для захисників. Також зірка активно відвідувала разом з ним дитячі притулки.

Могилевська не приховує, що відчуває свою готовність до шлюбу, але на рахунок усиновлення дитини вагається говорити щось конкретне.

Минулого року Наталя Могилевська відвідала ефір “Ранок з Україною”. В інтерв’ю телеведуча Лілія Ребрик запитала Наталію, чи не бажає вона усиновити сироту. Могилевська не розгубилася і дала гідну відповідь:

“Ми усиновили 43 дитини. Це дитячий будинок в Умані. Ми там уже бували кілька разів. Вони зазнали дуже багато хвилювань. Я приїжджаю до них, а вони кажуть “це наша мама””

Однак, вже в іншому інтерв’ю Наталія Могилевська також зізналася, що на даний момент готується до усвідомлення можливості стати матір’ю, і цілком можливо, що після цієї підготовки зможу публічно заявити про те, що незабаром в неї станеться поповнення.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.