“Тепер в ліфті буду їздити гарна”: екс-дружина Остапчука Христина майже в піжамі зустріла приємного чоловіка

Завдяки шлюбу з Володимиром Остапчуку, нотаріус Христина Горняк зацікавила своєю особистістю багатьох її підписників. Нещодавно повідомила історію, яка пов'язана з особистим життям.

У 2022 році зіркове подружжя заявило всій країні про рішення офіційного розпаду своєї сім’ї. Сміття зі своєї домівки виносити не стали, адже про причину розлучення колишні не повідомили.

Серце Христини Горняк, за її словами, залишається досі вільним і готове до нових знайомств та запуску “механізму щастя”. У своєму блозі в Instagram жінка розповіла, як виходила зі своєї квартири в супермаркет і зустріла в ліфті красивого чоловіка, який справді їй сподобався.

Христина Горняк
Христина Горняк майже в піжамі зустріла приємного чоловіка

Цей факт свідчить, що Горняк справді відпустила колишні стосунки, розпочала нове життя та змогла впоратися зі своїми душевними переживаннями, які залишив колишній.

Христина зазначила, що в житті буває так званий в народі “закон підлості”, коли збираєшся просто сходити до магазину, не фарбуєшся, майже в піжамі, з нерозчесаним волоссям і саме в цей момент зустрічаєш красивого чоловіка, який так само йшов тією дорогою до супермаркету. Тепер Горняк вирішила завжди ходити охайною та нафарбованою навіть в ліфті.

“Так виглядає закон підлості в мене. Значить, їду я сьогодні в супермаркет. Вийшла з дому майже в піжамі, голову навіть не розчісувала, просто натягнула ось так капюшон, виглядала ну просто жахливо. І в моєму будинку, на одну з поверхів заходить дуже симпатичний хлопець. Як таке може бути? Проїхала в ліфті, вибігаю, йду в супермаркет і він туди йде. І ми просто йшли отак поряд й таке було відчуття, що він думав, що я за ним стежу. Висновок такий: треба завжди ходити гарно. Тепер я в ліфті буду їздити гарна”, – розповіла Христина.

Знаки долі ладні направити нас на правильні рішення. Можливо саме це було підказкою, що на Горняк вже чекає нове, приємне знайомство з гідним її серця чоловіком.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?