Куди зникла і чому мовчить Софія Ротару? Співачка зачинилась у чотирьох стінах і живе як звичайна пенсіонерка

Легенда української естради Софія Ротару після початку повномасштабної війни довго мовчала і приховувала правду про своє місцезнаходження. Де артистка?

Після початку повномасштабної війни  українці очікували від знаменитостей на оголошення своєї позиції у публічному просторі. Особливо це було важливо почути від такої впливової та легендарної фігури як Софія Ротару. Зірка довго мовчала, чим неймовірно дратувала аудиторію, але врешті-решт відреагувала на події і озвучила свою проукраїнську позицію.

Дізнатися про це російський пресі було вкрай неприємно, адже вона одразу ж почала активно шукати ознаки або натяки від співачки, які б говорили про те, що вона насправді підтримує російську федерацію.

Куди зникла і чому мовчить Софія Ротару

Після скандалу з сином співачки Русланом та онуком Анатолієм, які намагалися неправомірно перетнути кордон України та втекти, про сім’ю відомостей не було. Зокрема шанувальники не знали, де саме знаходиться Софія Михайлівна.

Онучка Софії Ротару прикрасила обкладинку
Куди зникла і чому мовчить Софія Ротару

Але через декілька місяців, прямо на свій день народження артистка вийшла на зв’язок і зізналася, що знаходиться у рідному селі Маршинці. Саме там вона закликала своїх фанатів пожертвувати гроші у її фонд, який допомагає українським захисникам та їхнім сім’ям.

Після цього Софія Ротару декілька разів засвітилася на могилі свого покійного чоловіка Анатолія. А пізніше стало відомо про смерть її свахи Людмили, однак де проходили похорони, за яких обставин і чи відбувалися вони взагалі в Україні невідомо.

Софія Ротару вперше розповіла, куди зникла під час війни
Куди зникла і чому мовчить Софія Ротару

Вся справа в тому, що онуки Людмили перебували в Європі і не стали приїжджати в Україну через сумну новину. Тим часом Руслан Євдокименко разом з матір’ю та імовірно дружиною знаходилися все ж таки в столиці.

Як повідомляла раніше сестра співачки, сім’я живе у її заміському будинку. Софія Ротару не виходить без зайвої потреби з дому, живе на пенсію, а також на гроші які отримує від орендаторів, адже має декілька квартир в Києві. У зірки є все необхідне вдома: сад, город, свіже повітря, тощо.

Нагадуємо, що незадовго до початку війни навколо Софії Ротару ходило багато чуток про її хворобу. Тим не менш, інформація про діагнози зірки не підтвердилася.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?