Регіна Тодоренко потрапила в чорний список в росії і може сісти за ґрати: любов до грошей вилізла боком

Знаменита російська співачка та телеведуча українського походження Регіна Тодоренко потрапила у чорний список і цілком реально може сісти за ґрати.

Як відомо, Регіна Тодоренко проживає в російській федерації близько вісьми років. Там зірка знайшла своє кохання, вийшла заміж та осіла. Співачка живе з колишньою суперзіркою Владом Топаловим та його родиною. Неодноразово співачка підкреслювала авторитет батька свого чоловіка та не приховувала, що він багато чого вирішує в домі.

Минулого року співачка народила другого сина, якого назвала символічним ім’ям Мир. Українці досить довго чекали, що оригіна, як уродженка Одеси вступиться за свою батьківщину та виступить проти війни. Втім, виконавиця спочатку намагалася уникнути цього, а потім взагалі заявила, що її сім’я їй дорожче.

Регіна Тодоренко потрапила в чорний список

Регіна Тодоренко хоче покинути москву, але не може
Регіна Тодоренко потрапила в чорний список

З 24 лютого Регіна Тодоренко жила який раніше: багато подорожувала, займалася творчістю, з’являлася на телебаченні, тощо. Однак, нещодавно з’ясувалося, що усе це може закінчитися. Влада російської федерації внесла Регіну Тодоренко у чорний список за несплату податків. Зірка може повторити долю нещодавно арештованої Олени Бліновської та сісти за ґрати.

Так, якщо за свою музику а також участь у шоу Регіна безсумнівно сплачує податки, то за марафон бажань, який вона провела декілька років тому та на якому заробила неймовірні гроші, судячи з усього, ні. Зірка поки що не коментує дану новину, а також не поділилася зі своїми шанувальниками, чи дійсно порушила закон.

Нагадуємо, що декілька місяців тому блогер Богдан Беспалов передав інформацію від інсайдерів, які наближені до Регіни Тодоренко. Повідомлялося, що співачка не може покинути російську федерацію та забрати дітей через свого свекра, який не тільки контролює життя своєї зіркової невістки, але й загрожує її здоров’ю. У сюжеті натякнули, що до артистки у сім’ї ставляться погано і вона вимушена вслухатися батька свого чоловіка, так як хоче бути разом зі своїми дітьми.

Як склалася доля Регіни Тодоренко
Регіна Тодоренко потрапила в чорний список

Примітно, що раніше Регіна Тодоренко потрапила у гучний скандал, повʼязаний з питанням сімейного на**лля. Тоді телеведуча вкрай неетично висловилася про жінок і була позбавлена рекламних контрактів.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.