“Не бачив причин залишатися”: Потап втік з України без Насті Каменських та попався на банальній брехні

Знаменита українська блогерка Нателла Кіра розповіла, де зараз знаходиться Потап та чому про нього нічого не чутно в Україні. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Потап потрапив у гучний скандал у зв’язку зі своєю втечею за кордон. Чоловік знаходився за межами країни понад півроку і повернувся лише восени 2022-го, повідомивши про проблеми зі здоров’ям. Продюсер спочатку нібито перехворів на корона вірус, а потім декілька місяців проходив реабілітацію від ускладнень, адже у нього паралізувало обличчя.

Але повернувся продюсер ненадовго. Адже через декілька місяців підписники знову помітили, що Олексій відсутній в українському інформаційному просторі і не світиться на телебаченні. Його пісня про волонтерів провалилася, а скандали навколо його екс- підопічної та зрад дружині не змусили заговорити з публікою.

Потап втік з України без Насті Каменських

Падчерка Потапа публічно поскаржилася на екс-дружину репера
Потап втік з України без Насті Каменських

Поки Настя Каменських знаходиться в Україні, дає концерти, а також час від часу повертається у їхній будинок на Київщині, Потап продовжує поводитися доволі таємничо. При цьому співачка не приховує, що зараз вони з чоловіком не разом, а тому спілкування відбувається на відстані.

Нещодавно відома українська блогерка Нателла Кірс прокоментувала дану ситуацію і заявила, що насправді Потап знову втік з України і поки що немає наміру повертатися.

“А яка ж перепона заважає Олексію поїхати до Ірпеня зараз? Чи не те, що він не в Україні? Як приїхав, так і поїхав. Дознімав “Голос” і більше не бачив причин залишатися”, – сказала Кірс у відповідь на заяву продюсера про бажання повернутися в рідне місто.

Нагадуємо, раніше в мережі почали поширюватися чутки про розлучення Потапа та Насті Каменських. Підгрунтям послужила тривала розлука пари. Настя Каменських та Потап не виходили разом в люди більше року, однак обидва дану інформацію спростували.

Пара неохоче реагує на скандали навколо них, плітки, не коментує звинувачень на свою адресу. Лише через місяць Потап та Настя публічно відповіли на інформацію від Євгенії Гордої про роман з продюсером, заявивши, що це спроба пропіаритися і не більше. Колеги Потапа намагаються його підтримувати, але не наважуються захищати його в публічному просторі.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.