Які стосунки пов’язують суддів “МастерШеф” Ольгу Мартиновську і Володимира Ярославського: не все так очевидно

Відома суддійська пара Оля Мартиновська та Володимир Ярославський дуже активно демонструють зовсім не дружні стосунки між собою. Але що насправді між ними відбувається?

Вже багато років Мартиновська та Ярославський є незмінними суддями найголовнішого кулінарного проєкту “МастерШеф”. Звісно, що під час зйомок всі вони проводять багато часу одне з одним, і це не може залишатися без сліду.

Оля Мартиновська покинула Ярославського
Оля Мартиновська і Вова Ярославський

Наприклад, Оля і Володимир дуже гарно потоваришували й стали одне для одного не просто колегами, а дійсно близькими людьми. І це чудово, адже не часто чоловіки й жінки знаходять настільки спільні інтереси й можуть довірити всі секрети.

Та, здається, Мартиновська і Ярославський це виключення з усіх правил, оскільки для них є нормою навіть спати в одному ліжку, бути в одній ванній кімнаті, ходити у баню вдвох. Тобто, немає жодних приводів для того, щоб соромитися одне одного.

Такі близькі стосунки суспільство звикли вважати любовними. Але не варто забувати, що ми живемо у мінливому світі, який, може нас сильно дивувати. Тому, останнє інтерв’ю Ярославського поставило всі крапки.

Вони не пара, вони просто дуже близькі друзі, які можуть проводити час разом, гуляти, жити в одній квартирі, спати в одному ліжку, базікати пів ночі. Але у них є певна межа, за яку вони ніколи не перейдуть, бо це все зіпсує.

Ярославський з Мартиновською
Ярославський з Мартиновською

Тому, як ми бачимо, буває дружба між чоловіком і жінкою. І це далеко не міф і не вигадка, все залежить від людей насамперед та від їхнього ставлення до цього питання і до людини. І якраз Мартиновська і Ярославський яскраво демонструють, що дружба між чоловіком та жінкою буває іноді навіть міцнішою ніж звична для нас, класична дружба подруг чи друзів, до якої всі звикли.

Схожі статті

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.