Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Данко Матійчук провів урок в першому класі – про що він розповідав дітям?

Завдяки телелвізійному шоу "МастерШеф" в українському медіапросторі з'явилось чимало нових облич. Деякі учасники запам'ятались глядачам найбільше.

Проект “МастерШеф” – це чудова можливість для кухарів-аматорів та справжніх професіоналів спробувати свої сили в масштабних активностях та показати свій талант та навички всій Україні. Вже більше одинадцяти років на телеканалі СТБ в ефір вихидь шоу “МастерШеф”. Деякі з учасників, які з’явились ще в перших сезонах проекту, досягнули чималих висот. Дехто із них відкрив власний ресторан, займає посаду шефа в елітних закладах. Крім цього, серед кухарів поширена практика проведення майстер-класів. Такі ініціативи користуються попитом, і до спеціалістів приходять як новачки, так і кухарі з досвідом.

Втім, навчати кулінарній справі можна не лише дорослих, але й дітей. Саме цим займається учасник четвертого сезону “МастерШеф. Професіонали” Данко Матійчук.

Хто такий Данко Матійчук?

Данко Матійчук брав участь у четвертому сезоні проекту “МастерШеф”. Чоловік не просто кулінар та піцайоло, але й активно займається сироварінням. До речі, саме фірмовий сир бурата допоміг йому потрапити до двадцятки найкращих кухарів України, оскільки він став основою для його страви на етапі відбору на шоу.

Крім того, Данко став співзасновником сімейної ферми мікрозелені під назвою “Молоде стебло”. У нього навіть є сторінка в Instagram, на якій чоловік публікує інформацію стосовно особливостей використання та вирощування міркозелені. Окрім консультації та допомоги дорослим клієнтам, Матійчук проводить майстер-класи для діток, на яких розповідає як правильно висаджувати насіння, доглядати за ним та споживати мікрогрін.

Днями кулінар відвідав львівський ліцей та провів урок для першокласників. Данко на практиці показав усі тонкощі своєї роботи.

Данко Матійчук провів майстер-клас для першокласників
Данко Матійчук провів майстер-клас для першокласників

Це вже не перший раз, коли чоловік проводить майстер-класи. До цього він завітав до дитячого садочка, де також разом із дітьми висаджував мікрозелень. На своїй сторінці в Instagram він поділився світлинами із зустрічі. Данко зазначив, що він завжди готовий відгукнутись на прохання провести урок для дітей, оскільки діти — це наше майбутнє.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.