74-річна Алла Пугачова понесла велику втрату і вразила публічним прощанням з покійним: “Дякую за все”

Алла Пугачова непросто вхожа у світську спільноту, але являється її стовпом, навіть не дивлячись на те, що зараз вона знаходиться у серйозному конфлікті з російською владою.

Легенда радянської естради та російська примадонна Алла Пугачова досягла того віку, коли все частіше їй доводиться прощатися з товаришами, колегами та любими друзями. Алла Борисівна завжди публічно реагує на новину про загибель цієї чи іншої персони і створює відповідні публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, щоб її шанувальники знали, що вона вшановує пам’ять дорогих їй людей.

Алла Пугачова понесла велику втрату

Алла Пугачова понесла велику втрату

Зазвичай зірка не квапиться з подібними публікаціями, адже не є активною користувачкою. І тим не менш, не забуває це зробити. Нещодавно стало відомо про смерть знаменитого радянського модельєра В’ячеслава Зайцева, який багато років співпрацював з Аллою Борисівною. У зв’язку з цим зірка зробила відповідний пост, в якому ніжно попрощалася зі своїм другом.

Судячи з усього, на похорон вона може не потрапити, адже більше року не поверталася в російську федерацію і має серйозні проблеми через свою антивоєнну позицію. Примітно, що не дивлячись на вимоги розкомнадзору ставити підпис іноземного агента Алла Пугачова ігнорує навіть це, демонструючи повну неповагу до діючого режиму в російській федерації.

Натомість Максим Галкін все ж таки підписуються іноземним агентом, адже декілька разів повертався у Підмосков’я, займається продажем замку і намагається юридично владнати свої проблеми. Зараз Максим Галкін рушає разом зі своїми дітьми до Парижу, а після родина має переїхати до Юрмали через небажання Алли Пугачової залишатися в Ізраїлі у спеку.

Нагадуємо, що В’ячеславу Зайцеву було 85 років. Повідомляється, що він помер у лікарні підмосковного міста Щелково, куди його доставили із внутрішньою кровотечею. Зайцев останніми роками тяжко хворів.

В’ячеслав Зайцев здобув популярність ще в 1960-і роки, ставши одним з перших радянських модельєрів, які отримали визнання на Заході, особливо у Франції, де його називали “Червоним Діором”. У 1979 році відкрив своє ательє, пізніше перетворене на Будинок моди. Був автором костюмів, у тому числі для радянських спортсменів на московській Олімпіаді 1980 року, естрадних виконавців, театральних вистав, у 1991 році розробив нову форму для російської міліції.

Схожі статті

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.