Переможець “Холостячки” Еллерт показав своє життя в Лос-Анджелесі: пілінг рибками, сон з медузою на обличчі

Олександр Еллерт досить відомий український комік, сценарист та переможець головного романтичного шоу "Холстячка". А ще й колишній наречений відомої акторки Ксенії Мішиної.

Олександр раніше був відомий у вузьких колах коміків, оскільки він брав участь у відомому шоу “Ліга сміху”, де багато команд змагаються між собою. Саме там і почалося медійне життя Олександра Еллерта.

А
Олександр Еллерт

Саша вже має дорослу доньку від першого шлюбу, але якщо з кар’єрою чоловік впорався дуже добре, то з сімейним щастям все не так просто. Тому у в певний момент життя, чоловік вирішив піти на шоу “Холостячка”, де він мав надію зустріти своє кохання в обличчі Ксенії Мішиної.

Так і сталося, хоча й Саша себе досить дивно поводив, він зміг зачепити вередливе серце Мішиної. Насправді Ксенія обирала собі чоловіка під власні стандарти, але серцю не накажеш, тому, Мішина по вуха закохалась в Олександра й саме його обрала на фіналі. А о далі вони разом розвивали стосунки в реальному житті, без камер та без гри. Звісно, з самого початку все було дуже гарно, але врешті-решт всі намагання призвели до розставання, на жаль.

Зараз кожен з них живе своїм життям, і на відміну від Міішиної, Еллерт відкриває для себе нові горизонти. Чоловік вже рік живе в Америці, і саме зараз у Лос-Анджелесі, де він вже почав будувати свою творчу кар’єру коміка.

Але попри роботу Саша експеримент зі своєю зовнішністю, і варто сказати, це дуже сміливо. Адже не кожен наважиться спати на обличчі з медузою, або робити пілінг спеціальними рибками. І найкрутіше те, що Еллерт взагалі не соромиться розповідати такі деталі зі свого життя.

Тож, як бачимо, чоловіча краса також потребує неабияких жертв, бо у нашому суспільстві ретельний догляд чоловіків за собою все ще трохи засуджується.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?