“Я ніколи не вибачаюся. І взагалі я агресивна”: Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Проніним

Знаменита українська блогерка Раміна Есхакзай дала ексклюзивне інтервʼю Маші Єфросиніній, в якому розповіла про стосунки з екс-нареченим Євгеном Проніним.

Знаменита українська журналістка Раміна Есхакзай прославилася в Україні спочатку як учасниця романтичного проєкту “Холостяк”. Пізніше зірка вступила у стосунки з Віталієм Козловським, які завершилися в вельми скандально. Лише минулого року Раміна зізналася, що насправді не перебувала в романі зі співаком, а дані стосунки були лише піаром, які допомогли їй та Віталію нагадати про себе аудиторії.

Раміна Есхакзай розповіла про зірване весілля
Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Тоді ж журналістка вирішила розвивати свій власний YouTube-канал, який зараз користується популярністю і набирає відомість через пересічних українців.

Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Особисте життя блогерки, здавалося, також налагодилося. Есхакзай мала вийти заміж за Євгена Проніна. Після початку повномасштабної війни в Україні журналістка повідомила, що весілля відкладається у зв’язку з політичною ситуацією. Втім, у квітні 2023-го героїні нашої статті довелося зізнатися, що стосунки добігли свого кінця.

Раміна Есхакзай поскаржилася на прийом українців у Європі
Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Напередодні даного зізнання вона дала ексклюзивне інтерв’ю для Маші Єфросиніної, в якому зізналася, як переживає сварки з коханим і що він думає про неї. Так, Маша запиталася у своєї гості, хто перший йде миритися при конфліктах, і отримала неочікувану відповідь:

“Я думаю, що саме починає писати після того, як вийшов зі сварки, то я. Починаю скидати фото собак. Це такий алгоритм: подивись на Моню, на Сірі. Які вони гарні! Потім: а що ти? Як в тебе справи? Потім можу зателефонувати. Але Женя тобі б відповів, що ні. Що я ніколи не вибачаюся, що завжди вважаю, що всі неправі, і що взагалі я агресивна. Ну так і є, я реально агресивна. Тому що, коли тебе ображають, я одразу така…”, —розчаровано зізналася журналістка.

Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Невдовзі після даних зйомок пара прийняла рішення завершити стосунки, але Маша захотіла показати глядачам, як виглядали їхні взаємини перед їх кінцем.

Схожі статті

У Катерини Репяхової скоро з’явиться дочка, але не від Віктора Павліка – “Це круто, але до чого цей цирк”

Дружина Віктора Павлика нарвалася на критику у Мережі після того, як поділилася довгоочікуваною новиною. Чому підписники Репяхової розділили з нею радість і навіть почали відписуватись.