Переможниця “Євробачення” Руслана розповіла, скільки коштує її 4-поверховий особняк – підтримує гідний статус

Фінансові можливості зірок додають неабияку цікавість до їхньої аудиторії. Всі прагнуть дізнатися гонорари та в яких умовах живуть артисти сучасності. Руслана Лижичко поділилася, скільки коштує її будинок.

Переможниця “Євробачення” Руслана на власному досвіді знає, якою важкою працею та недоспаними ночами отримуються такі гонорари за концерти та як будується власне гніздечко для гідного життя.

У сюжеті “Неймовірної правди про зірок” стало відомо, скільки заробляла після перемоги в конкурсі, які статки має тепер, а також зазначила, в яку ціну обійшовся 4-поверховий особняк, в якому зараз мешкає.

Руслана Лижичко розповіла, що більше не вагітна та хоче всиновити дитину
Руслана Лижичко

Руслана розповіла, скільки коштує її 4-поверховий особняк

За словами жінки, після такої бажаної перемоги на “Євробаченні” у 2004 її гонорари за концерти досягали чималих сум, майже 30 000$, що понад 150 000 гривень на той момент. Зараз зізнається, що час злету пройшов, з роками інтерес до співачки спадав, тому дохід зменшився до 10 000$. Але цих заощаджень вистачило, щоб з чоловіком Олександром придбати та відбудувати розкішний 4-поверховий особняк, про який вони мріяли.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Така покупка житла обійшлася артистці приблизно 500 000$. Проте головна його цінність не у вишуканих кімнатах, ремонті чи неймовірній території, а в енергоефективності. 160 наявних сонячних панелей коштували зірці близько 40 000$ та 10 невеликих вітряків – ще стільки ж.

Будинок Руслани не лише виробляє енергію, а й приносить дохід зірковій родині. За підрахунками – 10-15 000 гривень на місяць. Також дім героїні нашого матеріалу вражає не тільки вітряками, а й хоромами в самому особняку. Наявний великий спортзал, підземний басейн і куточок для творчості – власна студія звукозапису. Для її облаштування було витрачено від 250 000$.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.