Знайшлася колишня дружина Юрія Горбунова, з якою він тримає зв’язок у шлюбі з Осадчою: перше кохання ведучого

Відомий телеведучий у світі українського шоу-бізнесу Юрій Горбунов зустрів свою жінку серця Катерину Осадчу на знімальному майданчику. Проте знайшлася колишня обраниця, яка зацікавила публіку.

Шлюб телезірок Катерини Осадчої та Юрія Горбунова, на перший погляд, здавався неможливим, аже навіть ззовні вони різняться між собою. Проте кохання не терпить стереотипів суспільства та доводить, що все можливо.

Відомо, що до зустрічі з Осадчою, Горбунов перебував 20 років в офіційному шлюбі з жінкою Людмилою. При заручинах, їй було 37, а йому 25, але вік не зіграв ключової ролі для створення сім’ї. Знайомство відбулося в драматичному театрі в Івано-Франківську. Юрій тільки розпочинав тернистий шлях актора, а майбутня обраниця танцювала в балеті.

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Зустрівши телеведучого, Людмила була заміжня за іншим чоловіком, якому подарувала донечку Ксенію. Але Горбунов згодом прийняв кохану з донькою, коли та зробила вибір на його користь й брав активну участь у вихованні дівчинки, як вітчим.

На публіці пара майже не з’являлася та не потрапляла до гучних скандалів. Юрій Горбунов взяв на плечі всі обов’язки голови родини та фінансовий тягар, аби забезпечити всім необхідним найрідніших. Сама ж Людмила поставила на паузу кар’єру та займалася облаштуванням домашнього вогнища.

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Цікаво, що за 20 років подружнього життя, колишні спільних дітей не мали, хоча телеведучий про це давно мріяв. Тому, цю причину не варто виключати, яка могла тільки посприяти їхньому розлученню. У 2015 році стало відомо про розірвання багаторічного шлюбу Юрія Горбунова та Людмили.

Подейкують, що саме тоді розпочався “службовий роман” з другою майбутньою дружиною, телеведучою “Світського життя” Катериною Осадчою. Плітки плітками, але зараз бачимо повну гармонію між цими двома. Щасливі й такі закохані виховують двох спільних синів, про які Горбунов давно мріяв у попередніх стосунках.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.