Кіркоров накинувся на Тодоренко і розтоптав її гідність у прямому ефірі: і вдома не люблять, і в країні

Російський поп-король Філіп Кіркоров публічно принизив Регіну Тодоренко. Інцидент стався у прямому ефірі російського телебачення. Деталі події в нашій статті.

Знаменита російська телеведуча українського походження Регіна Тодоренко встигла заробити скандальну репутацію ще до початку повномасштабної війни в Україні. Ряд неетичних висловлювань, марафон бажань, некоректні заяви — усе це негативно вплинуло на діяльність артистки в російській федерації, і після 24 лютого її позиції лише погіршувалися.

Філіп Кіркоров публічно образив Регіну Тодоренко

Регіна Тодоренко хоче покинути москву, але не може
Філіп Кіркоров публічно образив Регіну Тодоренко

Так, українці чекали, що зірка відреагує на те, що відбувається з її батьківщиною та не стане мовчати. Натомість ні заклики друзів, ні прохання українських колег, і навіть смерть колишнього бойфренда не змогли переконати Регіну в необхідності гучно заговорити про російську агресію. Натомість Тодоренко заявила, що ставить свою сім’ю в пріоритет, а також публічно попрощалася з батьками-одеситами. Дана цинічна витівка наробила багато гаміру в мережі.

Регіна Тодоренко потрапила в чорний список
Філіп Кіркоров публічно образив Регіну Тодоренко

А вже пізніше стала з’являтися інформація про те, що Тодоренко має серйозні проблеми в родині: батько її чоловіка Влада Топалова тримає співачку вдома, не дає їй свободи і вдається до жахливих методів утримання жінки в москві. Мовляв, сама виконавиця мріє забрати дітей та виїхати. Цими даними поділився блогер Богдан Беспалов, який отримав інформацію від інсайдерів.

На телебаченні у Тодоренко також не все добре, адже її раз у раз принижують на очах у глядачів.

У новому шоу Філіп Кіркоров тримав довгу промову і в певний момент його перебила Регіна Тодоренко.

“Мовчати!”- у своїй хамській манері закричав Кіркоров.

Як відреагувала Тодоренко, історія замовчує. У версії яка вийшла на екрани росіян, Регіна послухалася Філіпа Бедросовича, який вже не вперше ставить її на місце та замовчала. Що ж Регіна відповіла у режисерській версії можна лише здогадуватися.

Нагадуємо, що не так давно в мережі з’являлася інформація, нібито Філіп Кіркоров проти війни, однак у спробах зберегти свої фінанси, обрав позицію мовчати. В результаті, вона принесла йому мало користі, адже найулюбленіший проєкт, в якому Кіркоров кожного року бере участь, Євробачення, з тих пір для нього закрите.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.