Раміна Есхакзай розплакалася і вперше зізналася, через кого ллє сльози: “Складно, раптом щось трапиться”

Знаменита українська журналістка Раміна Есхакзай дала ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розплакалася. Що засмутило зірку і як відреагувала інтерв'юєр Маша Єфросиніна?

Зірка Раміни Есхакзай зійшла не так давно. Однак українські глядачі були знайомі з журналісткою досить давно, адже вперше вона з’явилася на екранах у рамках романтичного реаліті-шоу “Холостяк”, яке певна частина учасниць використовує як трамплін для піару.

Раміна Есхакзай розплакалася перед камерами

Раміна Есхакзай розплакалася перед камерами

При цьому Раміна ніколи не приховувала, що дуже зацікавлена у кар’єрному зрості і своєї готовності робити для цього все необхідне. Журналістку активно критикували за те, що вона бере інтерв’ю у російських зірок, а після початку повномасштабної війни в Україні розкритикували за сюжет зі Світланою Лободою.

Раміна на своєму шляху не здається, визнає свої помилки, повністю бере відповідальність за усю проведену роботу, а також аніскільки не приховує смутку через певні невдачі. Зараз вона дивує своїх підписників тим, що рушає у найгарячіші точки, де гинуть люди. Але як з’ясувалося, для Раміни це зовсім непросто.

Під час інтерв’ю у Маші Єфросиніної вона отримала питання, чого боїться більше всього. Не стримавши сльози, Есхакзай заявила, що боїться смерті.

“Я боюся померти. Боюся поїхати в якусь поїздку і померти. Але їду. Перед поїздкою складно, страшно, раптом щось трапиться. Я не можу відмовити нашим військовим. Вони хочуть розсказати інформацію, що вони переживають. Волонтери хочуть показати свою діяльність. Я їду на Донбас, щоб показати життя. Щоб люди знати, що війна триває, донатили. А якщо не показувати який контент з вибухами….”, — зізналася журналістка у розмові з колегою, яка була здивована раптовим сплеском почуттів.

Журналістка вже побувала на нулі і незабаром знову відправиться у поїздку, яка може коштувати їй життя. Не дивлячись на страх за своє життя, вона прислухажться до військових та волонтерів і рушає на зйомки, щоб показати світу, через що проходять пересічні українці. Маша була неймовірно розчулена реакціє Раміни, порушила субординацію та ніжно обійняла свого гостя, а також допомогла їй заспокоїтися.

Схожі статті

“Мій внутрішній баланс”: співачка Lama, яка у свої 48 років виглядає на 30, розповіла про секрети молодості

Всі мріють якомога довше зберігати молодість, навіть шукають чарівні засоби для цього. Але насправді нічого магічного не потрібно. Співачка Lama поділилася простими методами, які доступні кожному.

Чи рентабельна Надя Дорофєєва: Ірина Горова розповіла про співачку, яка не повернула їй вкладені гроші

Ірина Горова — продюсерка Наді Дорофєєвої — також іноді стикається з невдачами. Бізнесвумен розповіла про ситуацію, коли співпраця з артисткою обернулася для неї збитками.

Любов за багатомільйонні гонорари не купиш: 60-річний Бред Пітт втратив найважливішу дівчину у своєму житті

Успіх на екрані не є гарантією чудового життя поза ним. Багато акторів стикалися з провалами й численними викликами долі. Не обійшли вони стороною також Бреда Пітта, який колись був мрією всіх жінок.