Поки Максим Галкін з двійнятами Лізою і Гаррі в Парижі, Пугачова повернулася до росії заради іншого чоловіка

Не так давно мережею розповсюдилася чутки про те, що легенда радянської естради Алла Пугачова покидає Ізраїль заради Юрмали, однак ця інформація виявилася некоректною.

Після початку повномасштабної війни Максим Галкін забрав дружину Аллу Пугачову та двійнят Лізу та Гаррі і перебрався у їхній маєток в Кесарії. Пара перебувала там до цих днів, час від часу вибираючись на різноманітні заходи, концерти, відпочинок. При цьому комік постійно знаходиться на гастролях, збираючи повні зали у країнах Європи та Ближнього Сходу.

Максим Галкін показав архівне відео, як виросли його діти з Аллою Пугачовою
Алла Пугачова повернулася до росії

Тим часом Алла Борисівна обмежувалася лише нечастими публікаціями в соціальній мережі Instagram, адже не є активним користувачем. Декілька разів Примадонна відреагувала на закиди російської влади на свою адресу. Здавалося, що після усього пережитого родина навіть і не подумає повертатися у Російську федерацію. Але нещодавно сталася подія, яка змінила плани сімейства.

Алла Пугачова повернулася до росії

Алла Пугачова повернулася до росії

Максим Галкін забрав із собою у подорож двійнят, а тим часом Алла Борисівна поїхала в москву, аби попрощатися з покійним Валентиною Юдашкіним. Також не так давно помер В’ячеслав Зайцев, з яким Алла Борисівна була близька.

Раніше в мережі повідомляли, що сім’я збирається покидати Кесарію через спеку, що насувається на країну. Примадонна погано переносить подібні погодні умови, так як має проблеми з серцем. Втім, пліткували, що сім’я поселиться на деякий час в Юрмалі біля Лайми Вайкуле. Безсумнівно, незабаром канікули Максима Галкіна з дітьми закінчаться і тоді стане ясно, куди зірки тримають свій маршрут.

Нагадуємо, що раніше поговорювали про те, що Максим Галкін намагається продати замок у Грязі, який він раніше побудував для себе та своєї дружини. Гуморист ніяким чином не коментував дану інформацію, підкреслюючи, що цей будинок вони будуть використовувати у якості літньої резиденції. Але вже незабаром російська преса повідомляла, що маєток придбав бізнесмен, який не хоче розкривати свого імені. Максим Галкін не відреагував на дане повідомлення, чим підкріпив чутки про продаж дому.

Родина не бувала у замку понад рік, і, здається, не планує повернення.

Схожі статті

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.