Не згадали: Маша Єфросиніна на тлі всіх подій забула про річницю знайомства зі своїм чоловіком Хромаєвим

Успішна телеведуча Маша Єфросиніна на тлі всіх життєвих подій разом з чоловіком Тимуром забули про річницю їхнього знайомства. Маша вірить, що після перемоги вони відсвяткують це свято належним чином.

Кожен свідомий громадянин України, який перебуває вдома переживає нелегкий час, тому інколи думки про свої родинні свята відпадають на задній план. Проте віра у світле майбутнє ніколи не погасить вогник жаги до життя.

Телеведуча Маша Єфросиніна так запрацювалася, що на тлі останніх новин просто з чоловіком не згадали про річницю їхнього знайомства 2 травня. Ця доленосна зустріч майбутнього подружжя спіткала їх у Ялті.

Молода жінка відправилася відпочивати з подругою, зібралися піти погуляти на прекрасній Набережній, аби розвіятися. Згадує, що в обох були неприємні спогади, пов’язані з минулим досвідом у стосунках. Єфросиніну тоді обманув чоловік, якого вона щиро кохала, тому подруги страждали через розбиті серця, які залишили їм колишні у згадку.

За словами знаменитості, на той час, у свої 23 роки вона мала пікову вагу і вони відправилися за сигаретами, обговорюючи ідеальних чоловіків. І в цей час побачили чоловіка, який вперше в житті дивився на Машу не на зірку “Підйому”, а саму звичайну дівчину, з великою цікавістю. Через три тижні після їхньої зустрічі пара пішла на побачення, а вже після зав’язалися романтичні стосунки, які призвели до народження сім’ї.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв виховують двох прекрасних дітей – доньку Нану та сина Олександра. Відверто зізналася, що на тлі всіх подій, вони з чоловіком просто забули за свою річницю знайомства, хоча кожного року святкували цю дату.

Маша Єфросиніна забула про річницю знайомства зі своїм чоловіком Хромаєвим

“Ми з чоловіком вдвох провтикали “наше 2 травня”. Це дата нашого знайомства в Ялті. Ми любимо цю річницю більше ніж річницю шлюбу. Завжди – завжди відмічаємо. Вчора виповнився 21 рік з того дня”, – зазначила Єфросиніна.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.