Дочка Сумської Паперна вийшла заміж за російського артиста та дала зрозуміти: більше не українка

Старша донька відомої артистки України Ольги Сумської Тоня Паперна обірвала будь-які зв'язки з Україною, продовжуючи свою діяльність в росії. Жінка перебуває у шлюбі з росіянином Володимиром Ягличем.

Донька відомої матусі та не менш зіркового тата Євгена Паперного живе в росії, закрила соціальні мережі від очей українців та схоже, що назавжди викреслила свою Батьківщину з пам’яті. Ользі Сумській боляче спостерігати за такою картиною, адже вона, на відміну від доньки, прекрасно розуміє, що зараз відбувається у світі.

Закоханих, публіка запримітила ще в далекому 2015 році на прем’єрі показу фільму “Привид”. Звичайно, що преса не могла не поцікавитися у молодих, що між ними відчується й саме тоді отримали чесну відповідь – Антоніна та Володимир зустрічаються. Згодом ширилися чутки про їхнє весілля й вони, як виявилося пізніше, стали правдивими, адже зараз це родина, яка підкріплена штампом в паспорті.

Тоня Паперна з чоловіком Володимиром

Цікаво, що Антоніна, як і мама Ольга, народила двох дітей. Пара довго приховувала своє положення, але ЗМІ викрило інформацію, що Тоня таємно від публіки народила дівчинку Єву. Другу вагітність подружжя приховувати не стало, тому через три роки Володимир повідомив, що Паперна народила йому хлопчика Данила. Тепер жінку не побачиш в кіно. Всі свої сили направляє на підтримку домашнього затишку та виховання дітей.

Ольга Сумська зізнається, що тема страшної доньки для неї досить болюча. Але розповіла, що час від часу підтримує зв’язок з Антоніною та своїми онуками. Навіть намагається читати їм казки українською мовою. Додала, які б життєві обставини не склалися, з рідними потрібно спілкуватися. Мама з донькою вже не бачилися понад рік і це для Сумської справжнє випробування.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.