Камалія планує повернути своїх дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу: відбудеться суд з екс-чоловіком Захуром?

Найбагатша співачка України Камалія не так давно приголомшила мережу зізнанням про те, що її шлюб зруйнований. З мільярдером Мохаммадом Захуром її відтепер об'єднують лише дочки та минуле.

Боротьба за можливість стати матір’ю здебільшого належала саме Камалії, адже її чоловік Мохаммад Захур вже мав двох спадкоємців від попереднього шлюбу. Втім, на цьому шляху він не відпускав руки своєї благовірної, всіляко її підтримував і також мріяв стати батьком.

В результаті, через 10 років лікування, двох втрат і навіть операції в Сполучених Штатах Америки, Камалія все ж таки змогла дати життя двом прекрасним дівчатам Арабеллі та Мірабеллі. У виховання своїх красунь співачка вкладала усе, що могла: дівчата займалися гімнастикою, верховою їздою, отримували блискучу освіту.

Камалія планує повернути своїх дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу

Камалія та родина
Камалія планує повернути своїх дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні дівчата тим не менш рушили разом з батьком у Великобританію, де знаходяться в евакуації до сих пір. Прихисток бізнесмену та двійнятам надала Таня Захур — старша дочка Мохаммада. А от зі своєю мачухою у неї стосунки не склалося, тому артистка прожила у сімейному колі не так багато часу, зібрала валізи і повернулася в Україну.

Її дочки відвідують школу у Лондоні і поки що знаходяться з батьком. Після новини про розлучення з чоловіком артистка підкреслила, що заради дітей вони будуть спілкуватися, проводити разом час та подорожувати. А вже незабаром стало відомо, з ким будуть діти. До літа вони перебуватимуть з батьком, але потім повернуться в Київ до матері і будуть відвідувати українську школу. Дане питання подружжя вирішило разом, тож висновок полюбовних та обопільний.

Вся правда про сімейне життя Камалії
Камалія планує повернути своїх дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу

Нагадуємо, що у шлюбі Камалія та Мохаммад Захур прожили більше 20 років. Їхня історія розпочалася на початку двотисячних. Артистці довелося зіштовхнутися з великою кількістю проблем через даний союз, адже її успіхи приписували грошам благовірного. Артистка не припиняла наголошувати, що стала відомою задовго до свого заміжжя, але так і не змогла позбутися від репутації “дружини мільярдера”.

Останні роки бізнесмен мало часу проводив у сімейному колі, адже постійно знаходився то у Великобританії, то в інших країнах Європи.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.