Сергій Бабкін вперше розповів, чому повернувся в Україну без своєї родини: “Хочемо працювати”

Сергій Бабкін відомий український співак, композитор та лідер гурту "5'Nizza" зміг завоювати увагу українських слухачів своїми чарівними та душевними піснями, що чіпляють серце й душу.

Відомо, що рідне місто Бабкіна – Харків. Нині це місто герой, і саме там Сергій разом зі своєю родиною прожив все життя. Саме у чудовому місті Харкові артист почав співати й ставати популярним серед українських слухачів. Звісно, коли до чоловіка прийшла зіркова слава, він часто їздив у Київ, адже всі проєкти та шоу знімають саме в столиці. І таким чином Бабкін почав жити на 2 міста. Але його душа завжди жила і продовжує жити у Харкові.

Сергій Бабкін приїхав додому без родини
Сергій Бабкін приїхав додому без родини

Але у 2022 році, коли росія розпочала агресивну повномасштабну війну на нашій території, то багатьом родинам довелося залишити своє квітуче місто, будинок та поїхати у Європу заради безпеки. Звичайно причина у всіх одна, але загалом виїжджали ті родини, які мають дітей. Оскільки Сергій та Сніжана є багатодітними батьками, то вони звісно поїхали за кордон разом, аби їхні діти почувалися більш комфортно, а діти можуть бути спокійні лише тоді, коли мама й тато поряд.

Бабкіна багато часу засуджували за його вчинок, казали, що він просто вік від війни та від відповідальності, але в першу чергу чоловік думав про родину. І за це не можна засуджувати нікого. Бо всі ми різні, а тим паче різняться наші почуття та емоції.

Відомо, що родина Бабкіна живе у Німеччині, але вже не у повному складі, оскільки голова сім’ї Сергій повернувся до України. І не просто так, а з великою метою допомогти Україні боротися тут і зараз. Раніше чоловік співав за кордоном і таким чином збирав кошти на ЗСУ. А тепер Сергію надійшла пропозиція створювати благодійні проєкти, які дійсно мають силу та сенс.

Тож, тепер Сергій знову живе в рідній країні. І лише крізь рік війни він зміг потрапити до рідної квартири у Харкові. Звісно, це дуже моторошні відчуття, адже Харків – найперше місто, в яке влучили ракети 24 лютого 2022 року.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.