Була VIP-таксисткою: Лілія Ребрик приголомшила деталями знімань на роботі – доводиться йти на різні міри

Зірці Лілії Ребрик довелося піти на радикальні міри, аби здивувати героїв проєкту "Дочекаюсь". З якою метою жінка проміняла кар'єру телеведучої на VIP-таксиста?

У світі сучасного, стрімкого розвитку від зірок українського шоу-бізнесу не вистачає простоти, щирості для звичайних людей, без примх та забаганок. Проте Лілія Ребрик зі своїм проєктом “Дочекаюсь” робить благу справу, де показує свою простоту та справжнє переживання за долю героїв.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик була VIP-таксисткою

Нерідко публіка просить розповідати залаштункове життя зі знімань того чи іншого шоу. Телеведуча, танцюристка, акторка Лілія Ребрик надала таку можливість своїм підписникам.

Так, на власній сторінці в Instagram жінка розповіла, як на деякий час їй довелося змінити зіркову професію і стати водієм таксі й все задля того, аби не викрити себе та здивувати героїв проєкту “Дочекаюсь”, які довго не бачилися за період повномасштабної війни.

“Що ми лише не вигадуємо, щоб влаштувати незабутню зустріч українцям, яких розлучила війна. Наприклад, цього разу я була VIP-таксисткою”, – зазначила Ребрик.

Лілія Ребрик приголомшила деталями знімань на роботі

Лілія приїхала до салону краси, аби забрати жінку Наталію до найрідніших, які її вже зачекалися. Радить обов’язково переглянути цей зворушливий випуск на YouTube, який доступний для всіх.

Нагадаємо, що проєкт “Дочекаюсь” – втілення заповітної мрії зустрічі з найближчими та найдорожчими людьми, які розлучилися через війну. Тому, вся команда прагнула возз’єднати українців, хоча б на деякий час. Лілія Ребрик показує, що навіть в сьогоднішніх реаліях є моменти для радості та сліз вже від щастя. Героями шоу може стати кожен, у кого є ціль побачити рідну людину.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.