В яких навчальних закладах вчаться діти Олі Полякової, Тараса Тополі, Тоні Матвієнко та інших зірок

Батьки завжди хочуть для своїх дітей найкращого майбутнього, саме тому обирають різні засоби аби зробити своїх нащадків щасливими та гідними людьми. Але для цього їм доводиться багато старатися.

Чомусь завжди вважалося, що навчання за кордоном є б більш престижним та більш інформаційним і корисним. Міжнародні дипломи й дійсно мають більш гарний вплив на майбутніх роботодавців. Але насправді й в Україні є гідні навчальні заклади. Так, у нас не така система, можливо вона здебільшого є застарілою, але не в усіх ВНЗ.

Зіркові батьки не виключення, й до того ж вони мають змогу навчати своїх дітей у найкращих та найдорожчих школах і університетах. І зараз ми про це розкажемо більш детально.

Оля Полякова

Доньки Олі Полякової Маша та Аліса нині вчаться в Англії. Річ в тому, що Марія вступила до найкращого університету в Британії й вчиться бути справжньою співачкою. А от Алісу зіркова мама відправила в Англію заради її ж безпеки.

Тоня Матвієнко

Оскільки через війну Тоня Матвієнко вирушила разом з донькою Ніною також до Англії, то й дівчинці довелося піти там до школи. І до того ж у липні, а не у вересні. Звичайно їй там не легко, але поки що Ніна буде вчитися там.

Григорій Решетник

А от діти незмінного ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка навчаються у столичній школі. Дмитро та Іван ходять в одну й ту саму школу, але в різні класи. Батьки прийняли рішення залишатися в Києві, тому дитинство малюків проходить під сиренами.

Тарас Тополя

9-річний Роман та 6-річний Марк пішли до американської школи й закинули українське навчання через різницю в часі, хлопцям важко навчатися не рідною мовою, проте вони намагаються.

Сергій Бабкін

Родина Сергія вирушила у Німеччину, й саме там навчаються їхні діти, 15-річний Артур і 11-річна Веселина навчатимуться у Школі Монтессорі – престижному й дорогому навчальному закладі. І на щастя, німецькі батьки оплатили навчання 30 українських дітей. Діти Бабкіних потрапили в це число.

 

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.