Стали наставниками для молодих співаків: усі судді шоу “Голос країни” – Кароль, Вакарчук, Бабкін та інші

Після першого ж випуску, пісенний проект "Голос країни" став шалено популярним серед українських глядачів. Більше, ніж за 12 років в ефірі, суддями встигли побувати чимало зірок.

Українське телебачення багате на цікаві розважальні шоу. Їхня тематика є надзвичайно широкою: кулінарія, танці, спорт і, звичайно, співи. В Україні існує далеко не один вокальний проект. Першовідкривачем стало “Караоке на Майдані”, яке дало змогу звичайним людям продемонструвати свій талант на загал. Згодом почали з’являтись нові шоу серед яких є “Голос країни”. Перший сезон програми вийшов в ефір в далекому 2011 році. Сьогодні ми пригадаємо, хто з українських зірок був наставником співаків-аматорів протягом 12 сезонів.

Перший сезон

Якби ви зараз почули склад суддів, то, ймовірно, не повірили своїм вухам. Наставниками учасників цього сезону був Олександр Пономарьов та переможниця “Євробачення” Руслана. Здавалося б, нічого надзвичайного, однак інші два суддівських крісла займала російський співак Стас П’єха, який замовчує війну в Україні, та російська співачка Діана Арбеніна.

Прев'ю до першого сезону Голосу країни
Прев’ю до першого сезону Голосу країни

Другий сезон

У цьому сезоні продовжили вести молодих співаків Діана Арбеніна та Олександр Пономарьов. До їхнього товариства доєднався фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка та росіянка Валерія. Попри те, що жінка просиділа в журі проекту цілий сезон, це не зупинило її від того, щоб підтримувати путіна та війну в Україні починаючи з 2014 року.

Третій сезон

У третьому сезоні залишився незмінний суддя Олександр Пономарьов та Олег Скрипка. До їхнього дует приєднався соліст “Океану Ельзи” Святослав Вакарчук та поп-діва Тіна Кароль, яка далеко не один сезон була наставницею учасників.

Четвертий сезон

Суддівський склад цього разу зазнав значних змін. Із попереднього сезону залишився лише Святослав Вакарчук. Його колегами стали російський співак Сергій Лазарєв, який і досі замовчує війну в Україні, українська співачка Ані Лорак, яка втекла до рф та грузинська співачка Тамара Гвердцителі.

Судді 4 сезону
Судді 4 сезону

П’ятий сезон

У цьому сезоні стабільно залишився Святослав Вакарчук. До нього повернулась Тіна Кароль та Олександр Пономарьов. Також вперше суддею став репер Потап, який доволі довго був наставником учасників.

Шостий сезон

Склад журі цього сезону залишився майже без змін. Втім, на місце Олександра Пономарьова прийшов український співак, який довгий час працював в росії, Іван Дорн.

Сьомий сезон

На своїх місцях залишились Тіна Кароль та Потап. Проте їхні колеги змінились. Новими наставниками стали український співак Сергій Бабкін та переможниця “Євробачення” Джамала.

Судді 7 сезону
Судді 7 сезону

Восьмий сезон

Цього разу організатори вирішили не вносити змін у склад журі.

Дев’ятий сезон

Тіна Кароль та Потап продовжити своє наставництво, а до них приєднався молдовський співак Дан Балан та колишній учасник “Х-Фактору” Діма Монатік.

Десятий сезон

У ювілейному сезоні проекту сценаристи вирішили залишити суддівський склад без змін. Однак, цікавим сюрпризом для прихильників стало те, що Потап почав працювати в парі із дружиною Настею Каменських.

Судді 10 сезону
Судді 10 сезону

Одинадцятий сезон

У цьому сезоні залишилась Тіна Кароль та Діма Монатік. А от на місце Дана Балана, Потапа та Насті каменських прийшли Олег Винник та екс-учасниця гурту “Врємя і Стєкло” Надя Дорофєєва.

Дванадцятий сезон

Наразі цей сезон є крайнім. Склад членів журі кардинально змінився. Залишилась лише Надя Дорофєєва, а до неї приєдналися колишні судді проекту Потап та Святослав Вакарчук, а також вперше стала наставником співачка Оля Полякова.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.