Ольга Сумська та Віталій Борисюк 27 років разом: справжнє заборонене кохання, яке розгорнулось в театрі

Знаменита українська пара Ольга Сумська та Віталій Борисюк являється прикладом кохання, яке здатне перемогти абсолютно все: і ворогів, і кризи, і навіть війну.

Знаменита українська артистка Ольга В’ячеславівна Сумська та її колега і чоловік Віталій Борисюк пройшли разом через найдивовижніші речі. Історію свого кохання зірки ніколи не приховували від фанатів: познайомилися вони, коли акторка була заміжня. Її шлюб з Євгеном Паперним неможливо було назвати щасливим.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк тепер поміж наших захисників
Ольга Сумська та Віталій Борисюк відзначають 27-му річницю весілля

Хімія між молодими людьми одразу ж переродилася у любов. А погане ставлення від благовірного не залишило для сумської ніяких варіантів, окрім як піддатися цій любові і дати шанс новим стосункам.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк відзначають 27-у річницю весілля

Любовний трикутник протримався надовго. Після чергового скандалу Ольга Сумська прийняла рішення, що необхідно ставити крапку у цій історії, забрала свою дочку Антоніну, зібрала речі та переїхала до молодого обранця. Віталій на той час жив з батьками. На відміну від Євгена, в нього не було власного житла, великих доходів та імені у світі мистецтва.

Втім, для своєї обраниці він намагався досягти усього цього. І врешті-решт, у сім’ї з’явилася і власна домівка, і спільна дитина, і крута кар’єра. Артисти при цьому не завжди берегли той міцний та ніжний зв’язок, який є між ними. Наприклад, свого часу вони зізнавалися, що зради ставалися у їхньому шлюбі, але вони розставили пріоритети та почали працювати над взаєминами, щоб подолати цю кризу. Пліткували і про розлучення подружжя, адже ставалися періоди, коли вони не могли вгамувати свої емоції навіть перед камерами.

Однак зараз Ольга Сумська та Віталій Борисюк — приклад безмежної любові, вдячності та взаємоповаги. Декілька років тому вони навіть влаштували весілля. Таким чином пара відсвяткувала річницю. Цього року обійдеться без пишних святкувань.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк відзначають 27-у річницю весілля

Втім, Ольга В’ячеславівна поквапилася оприлюднити на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька архівних фотографій та привітати свого чоловіка публічно.

Навіть війна не змогла зламати цей союз, і це дійсно приголомшливий показник!

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.