МастерШеф. Професіонали 4 сезон 12 випуск від 06.05.2023: хто покинув шоу – “Не довірив би чебуреки смажити”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 12 випуску від 06.05.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я учасника, який вилетів.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” від 06.05.2023. На цей раз з шоу пішов учасник Антон.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Цього разу учасники мали представити суддям страви світової кухні, а також навчитися розділяти дружбу, конкуренцію та правильно розтавляти свої пріоритети. При цьому на зйомках був присутній додатковий суддя, який і вирішував, хто мав полишити проєкт. Ним став один із професіоналів.

На битві чорних суперничали Едік, Тоха, Настя та Антон Гільчук. Судді повідомили умови конкурсу, а також надали бонус Івану Іванчуку за його найкращу страву. Саме він показав майстер-клас учасникам у чорних. Готували Київський торт із інгредієнтів для сабайону.

Новий суддя проконтролював процеси приготування, покуштував страви суперників, він і вирішив, хто поїде додому у 12 випуску. Найгірше із завданням упорався Антон Богданов. Саме він залишив проєкт. Цілком імовірно, що дане рішення може вплинути на взаємини Івана з учасниками надалі, адже саме за його рішенням один з них покинув шоу.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Варто відмітити, що на цей раз аудиторія була дуже незадоволена зауваженнями до команди, яка приготувала українські голубці, а також почала у коментарях наголошувати на тому, що ця страва заслуговує ставлення такого самого ставлення, як і французькі делікатеси. Зокрема, глядачі активно критикували саме Ектора Хіменеса-Браво.

Нагадуємо, що даний сезон знімався в умовах війни. Зокрема, тепер усі учасники розмовляють українською мовою, чого минулого року вимагали глядачі. Також зйомки відбувалися за стресових умов: професіонали працювали при відключення електроенергії та постійних повітряних тривогах, через що процес переривався. Тим не менш, усі випуски вдалося успішно зняти, і зараз команда проєкту працює над наступним сезоном для аматорів.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.