Ксенія Мішина зізналася про проблеми з психікою і розкрила, як потрапила до психлікарні: “Я сходжу з розуму”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина розповіла, як потрапила до психіатричної лікарні і що її привело до такого стану. Усі деталі в статті.

Зараз Ксенія Мішина — приклад природної краси, здорового образу життя, ідеальної фігури, блискучої кар’єри, тощо. Втім, свій шлях вона розпочинала так само, як і її фанати. Майбутня знаменитість народилася у невеликому містечку в Криму, мала проблеми з визначеністю, а також довела себе до доволі поганого стану гедоністичним образом життя.

Ксенія Мішина розповіла, як потрапила до психіатричної лікарні

Так, нещодавно Ксенія Мішина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розповідь про те, як вона потрапила у психіатричну лікарню, коли була студенткою. Це сталося після того, як дівчина стала постійною гостею на різноманітних вечірках та зловживала розвагами.

“Почався, певно, один із найтяжчих періодів мого життя – апатія, страх, депресивний період, постійні панічні атаки, швидкі, заспокійливі і думки про смерть. Одного дня я попросила батьків відвести мене до психіатричної лікарні, адже дійсно здавалося, що я сходжу з розуму”, – розповіла знаменитість.

Ксенія Мішина зізналася про проблеми з психікою

Після того, як дівчина прийшла до тями вона прийняла рішення про переїзд до Києва, якого так боялися її батьки. Саме тоді вона все ж таки наважилася втілити свою мрію у життя та розпочати акторську діяльність.

Але попереду на неї чекало ще багато труднощів. Ксенія вступила у роман з одруженим чоловіком, а пізніше з обранцем, який покинув її ще до народження спільної дитини Платона. Лише після цього Мішина прийняла доленосні рішення і на цей рахунок, почавши оберігати себе від токсичних взаємин.

Нагадуємо, що не так давно Ксеня розповіла, що батько її сина Олександр намагався налагодити стосунки з нею та спадкоємцем. Однак, в певний момент знаменитість я зрозуміла, що він не має альтруїстичних намірів, і здебільшого зацікавлений саме в ній, а не у Платоні. Тим не менш, спадкоємець самостійно прийняв рішення не продовжувати спілкування з чоловіком. Зараз зіркова мама та син продовжують жити разом у новій квартирі, яку Ксенія придбала декілька років тому.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.