Тіна Кароль вперше зізналася про таємні стосунки з Даном Баланом, а він вже не приховує своїх почуттів

Ще декілька років тому глядачі активно підозрювали Тіну Кароль та Дана Балана у романі, але після закінчення спільних зйомок дороги зірок розійшлися.

Історія стосунків Тіни Кароль та Дана Балана доволі довго інтригувала українців. І яким же розчаруванням було дізнатися, що побачене на екрані було піаром! Так, після завершення зйомок продюсер Володимир Завадюк вперше розповів, що між поп-дівою та молдавським мачо насправді стояла задача пропіарити проєкт, що вони успішно і зробили.

Тіна Кароль вперше зізналася про таємні стосунки з Даном Баланом

Таємничого коханця Тіни Кароль Дана Балана помітили в камуфляжі
Тіна Кароль вперше зізналася про таємні стосунки з Даном Баланом

З тих пір зірки відписалися один від одного в соціальних мережах і поводилися доволі холодно. Після початку повномасштабної війни в Україні тим не менш Дан знаходився на її території, що з’ясувалося набагато пізніше. Балан декілька тижнів намагався виїхати за кордон, і врешті-решт в нього це вийшло. Разом з матір’ю він зайняв жорстку проукраїнську позицію і неодноразово виражав свою підтримку.

Але нещодавно Тіна Кароль завітала до Молдови, де дала концерт. У залі опинилася Людмила Балан, яка нарвалася на публічні компліменти від поп-діви. Зокрема, зірка зі сцени заявила, що Дан — найкращий чоловік на світі після її сина Веніаміна. Наступного дня Тіна дала ексклюзивне інтерв’ю для молдавської преси, в якому зізналася, що вони з артистом досі підтримують зв’язок.

“Безумовно (підтримуємо зв’язок – прим. ред.)! Усі за один одного хвилювалися. Всі всім написали: “Ти як?”. Підтримуємо, спілкуємося, все добре”, – розповіла Кароль в інтерв’ю TV8Moldova.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль вперше зізналася про таємні стосунки з Даном Баланом

А вже через декілька тижнів і молдавський мачо засвітився у Києві. Однак, мова йде про зйомки, які пройшли досить давно. Свою пісню артист присвятив коханню, і до того ж юнацькому! Так, Дан приїхав у столицю України, відзняв роботу зі школярами та поділився історією давнього кохання. До речі, деякі фанати вважають, що насправді співак надихнувся на створення даної композиції саме завдяки стосункам з поп-дівою.

Але ззовні знаменитості ніяким чином не видають свого спілкування. Так, після закінчення співпраці вони не взаємодіють в соцмережах публічно і досить довго не говорили про одне одного в інтервʼю.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?