Катерина Осадча у Львові пригадала перша романтичну поїздку з Юрієм Горбуновим: “Завжди згадуємо”

Катерина Осадча відома українська телеведуча, яка все своє життя присвятила кар'єрі. І саме через це вона завоювала велику аудиторію прихильників та поціновувачів її "Світського життя", яке Осадча незмінно вела багато років.

Крім творчого розвитку Осадча ще й дуже багато часу приділяла особистому життю. Відомо, що перший шлюб Каті склався у 18-річному віці, але багато років він не протримався через різницю у віці з чоловіком та різні погляди на життя. Але в цьому союзі Катя встигла народити дитину й потім виховувала його здебільшого сама, адже вони з екс-чоловіком жили окремо.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Всі останні роки після розлучення Осадча присвятила роботі та сину Іллі. І Катя навіть не могла подумати, що зустріне своє справжнє кохання просто на роботі й ним виявиться людина, яка завжди була поряд.

Так, коли Осадча і Юра Горбунов почали вести разом шоу “Голос. Діти” і звісно, зйомки навіть одного випуску йдуть дуже довго, тому, між ними було багато розмов. Катерина і Юрій пізнавали одне одного не просто як колеги, а як люди, як чоловіка і жінку. І в певний момент обидва розуміли, що між ними є якась іскра, яку вони приховували, але врешті-решт вона пересилила всі сумніви й тепер, Осадча й Горбунов багато років виховують двох діточок.

Історія кохання Осадчої й Горбунова почалася з ініціативи Юрія, адже він почав підвозити колегу додому після зйомок і якось так все й вийшло, що в певний вечір вони просто почали зустрічатися. А вже зараз Катерина і Юра виховують двох синів та живуть у повній гармонії.

Та все ж таки піддаються спогадам про свої романтичні пригоди. Так, днями Катерина перебуваючи разом з чоловіком у Львові пригадала їхню першу поїздку з Горбуновим.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Виявляється, вперше вдвох пара ведучих приїхала до Львова на Великдень. І ця поїздка стала для них дуже романтичною та знаковою. Тому, вони згадують цей тріп з теплом.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.