Три жінки Олега Винника: хто окрім Таюне зумів увійти в життя повелителя вовчиць – усі блондинки як на підбір

Безумовно, знаменитий український виконавець Олег Винник користується дивовижною популярністю серед жінок. Подейкували, що саме тому він приховує правду про своє особисте життя.

Журналісти завжди схилялися до думки, що Олег Винник приховує правду про своє особисте життя через небажання втрачати жіночу аудиторію, яка щиро у нього закохана. Однак повелитель вовчиць мав на це власну думку. За версією зірки, він не хоче піаритися за рахунок того, що відбувається за кадром і мріє, аби його цінували суто за його творчість та композиції.

Три жінки Олега Винника

Але приховати абсолютно все неможливо. Наприклад, аудиторії відомо про трьох чарівних жінок, які увійшли в його життя, і так чи інакше являються його частиною.

Таїсія Сватко, вона ж Квітка Таюне вже декілька років носить статус таємної дружини зірки. Сталося це через інтерв’ю, яке свого часу дали колишні односельчани виконавця. Саме вони розповіли, що Олег насправді одружився зі своєю вокалісткою ще за юних років, потім емігрував до Німеччини і забрав молоду дружину з собою.

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Три жінки Олега Винника

І мовляв там у них народилася спільна дитина, яка отримала ім’я Юліан. Олег ніколи не підтверджував дану інформацію, а коли сюжет вийшов на екрани був розгніваний.

А ще декілька років тому українці щиро вірили, що Олег Винник може мати роман зі своєю партнеркою по танцях Оленою Шоптенко. Погляди, дотики, рухи — усе це начебто казало про почуття між зірками. І тим не менш ця історія зійшла нанівець після фіналу.

Три жінки Олега Винника

А от Оля Полякова увійшла в життя Олега Винника не так давно. Після співпраці зірки навіть наважилися на запис спільного треку, але презентація композицій спочатку відклалося через війну та втечу артиста за кордон, а потім співачка взагалі знайшла повелителю вовчиць заміну.

Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової
Три жінки Олега Винника

Тим не менш, вони проводили разом час доволі часто, бували одне в одного в гостях, і навіть якось заявили, що в них буде спільна дитина, маючи на увазі дуетну композицію.

Зараз зірка проживає в Берліні, де в нього є квартира та студія звукозапису. З офіційною версією артист лікується від хвороби, але діагноз так озвучений на публіку і не був. Його особисте життя досі залишається великим секретом.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.