Сергій Притула, Маша Єфросиніна та Катерина Кухар: з ким і що не поділила сувора ревізорка Ольга Фреймут

Ольга Фреймут відома українська телеведуча, яка має успіх та досить важкий характер, який неодноразово заважав Фреймут брати участь у деяких проєктах та працювати разом з певними людьми.

Не секрет, що Фреймут є доволі скандальною жінкою, вона любить повчати інших, ніколи не тримає язика за зубами та взагалі не вміє промовчати, навіть тоді, коли це потрібно й зовсім недоречно. Але Фреймут має саме такий характер, який просто завжди відстоює свою думку.

Але саме ці риси характеру привели Олю на проєкт “Ревізор” і от вже там, гострий язик Фреймут став незамінною родзинкою шоу, бо саме у ресторанах і готелях їй варто було проявляти свою наполегливість та гостроту розуму й  характер. Можна відверто сказати, що саме “Ревізор” зробив з Олі справжню зірку. І саме це шоу стало дійсно знаковим у житті та кар’єрі Ольги Фреймут.

Кухар і Фреймут

Її характер не раз ставав причиною сварок з колегами та близькими людьми. Наприклад, коли Фреймут брала участь у шоу “Танці з зірками”, вона майже кожного ефіру слухала зауваження від такої гострої на язик Каті Кухар. Тож, суддя часто критикувала Фреймут та її рухи і не пластичність, але Оля жодного разу не промовчала й завжди мала що відповісти. Саме тому між жінками була певна доля конфліктності яка лише набирала обертів.

Єфросиніна і Фреймут
Єфросиніна і Фреймут

Також Фреймут мала доволі серйозний конфлікт з колегою Машею Єфросиніною. Виявляється, коли Маша мала важкий період зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим і рік вони з ним не мали жодних стосунків. Маша мала плани на одного з колег, і Фреймут також. Але на жаль, ім’я цього чоловіка не розсекретила жодна жінка. Та врешті-решт відомо, що чоловік може посварити колег.

Фреймут і Притула

Та найголосніший конфлікт Фреймут стався з другом Сергієм Притулою, в певний момент вони припинили спілкуватися, адже Сергію здавалося, що Оля запишалася та просто не могла скласти собі ціни. Хоча раніше їхня дружба була дуже міцною.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.