Таїсія Повалій все ще впевнена, що її чекають в Україні: “Мене там люблять, але я не повернусь”

Таїсія Повалій раніше була українською народною артисткою, її пісні знали всі жінки та чоловіки України, оскільки вона своїми текстами потрапляла у саме серце свого кожного слухача.

Повалій вважали дівою української естради, оскільки рівних їй точно не було. Але Таїсія все своє творче життя мала намір стати зіркою не лише в Україні, а ще й у росії. Чомусь наші артисти завжди вважали, що там краще розвинутий шоу-бізнес та кращі умови для роботи співаків, акторів і ведучих. Саме тому Повалій була частою гостею на російських концертах, а різних сценах.

Таїсія Повалій ховає обличчя після пластики
Таїсія Повалій

Можливо саме це й призвело її до того, що їй варто переїжджати до москви та будувати кар’єру саме там. І, як ми вже всі встигли помітити, у неї це вийшло досить вдало. Проте навіть попри війну, яку росія зараз розв’язала в Україні Повалій вважає, що український народ її любить і чекає. Ба більше, коли у неї забрали всі нагороди, які вона заробила на батьківщині.

За словами співачки, її геть не турбує, що про неї думають українці. І саме тому, вона вважає, що її чекають і заявляє це не соромившись навіть.

“Вони позбавили мене титулу, але це для мене нічого не змінило. Я знаю, що мене люблять люди, але чи це буде підтверджено, мені все одно. На батьківщині люди люблять мене навіть без народного звання. ” – прокоментувала екс-українка

Повалій також розповів, як живе з матір’ю у Москві. До речі варто пригадати, що свою матір Таїсія з Києва перевезла до країни агресорки шантажем, адже сказала їй, що навіть, якщо з мамою щось станеться, то вона ні за що не приїде до неї. Звісно матері співачки нічого було сказати, адже Таїсія це єдина її дитина.

Таїсія Повалій не дає концерти в Україні
Таїсія Повалій думає, що її чекають в Україні

І насправді у цій ситуації дуже шкода маму артистки, бо вона там живе немов у пеклі, але зробити нічого не може, адже знаходиться у досить важкому моральному становищі.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.