Сидить у рідні на шиї: куди зникла єдина донька Наталії Сумської, яка могла стати зіркою естради

Родина Сумських є однією із найбільш відомих в українському шоу-бізнесі. Сестри Наталія та Ольга мають чимало армію фанатів. Однак, прихильникам цікаве не лише життя зірок, але і їхніх рідних.

Певно, дуже складно знайти людину, яка не чула про Наталію Сумську. Її фільмографія просто-таки вражає. У доробку жінки більше двадцяти зйомок у кіно. Крім того, перелік театральних постановок за участі Наталії Сумською аж ніяк не менший. Тому не дивно, що акторка стала однією із ключових фігур у створенні гідного кіно- та театрального мистецтва незалежної Україні. Певна річ, що прихильники жінки активно цікавляться її особистим життям. Під пильним наглядом фанатів знаходяться навіть найближчі люди Сумської. Серед них її старша донька Дарина Мамай.

Коротко про доньку Наталії Сумської

Дарина Мамай — це старша донька в сім’ї акторки. У неї є молодший брат на ім’я В’ячеслав. Ще з юних літ батьки помітили творчу натуру дівчинки. Ще дитиною вона обожнювала співати, що і наштовхнуло дорослих на думку, що майбутнє Дарини сто відсотків буде пов’язане зі сценою. І дійсно, дівчинка загорілась мистецтвом. Тож коли настав час обирати навчальний заклад, Мамай не зволікаючи подала документи до естрадно-циркового коледжу. Паралельно вона виступала і ансамблі прикордонних військ.

Дарина Мамай із Наталією Сумською
Дарина Мамай із Наталією Сумською

Зіркова мама вже уявляла, як її донька сяятиме на сцені. Однак, батьківські сподівання рухнули в один момент, а причина цьому — кохання. Дарина кардинально змінила своє життя після одруження. Дівчина поставила дім та господарство в пріоритет, і відмовилась від співів та популярності. Згодом у пари народилась донька, і кількість обов’язків збільшилась.

Сімейну ідилію зруйнувала раптова смерть чоловіка Дарини, яка стала причиною депресії жінки. Через втрату вона перестала працювати та утримувати доньку. Саме тому Наталія Сумська взяла опіку над донькою й допомагає їй фінансово. Однак не можна стверджувати напевно, яка ситуація зараз.

Відомо, що Дарина певний час займалась дубляжем фільмів та мультфільмів. На сайті Кінобаза згадується 14 робіт дівчини. Остання із них датується 2018 роком.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.