Суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська поділилася, чому не ночує вдома, а в знайомих – проблеми з житлом?

Відома кулінарка країни, суддя "МастерШеф" після довгого перебування за кордоном нарешті повернулася на рідну землю. Проте повідомила, що наразі ночує у хороших друзів, а не вдома.

Ранок 24 лютого спіткав усіх українців зненацька та змусив змінити нашу буденність назавжди. Ольга Мартиновська забрала доньку Віру, тому довгий час вони перебували у Франції. Та наразі жінка вирішила повернутися додому, де відбуваються знімання всім улюбленого “МастерШеф”.

У своєму Instagram жінка повідомила, чому живе постійно в друзів, а не вдома, у своїй квартирі, де вона збиралася мешкати.

“Відтоді, як повернулася до Києва, щодня ночую в когось з друзів, бо квартира, в якій житиму ще не готова. Сьогодні своїм диваном ділиться Кирил Мірошников. Хто наступний?”, – жартома зазначила Мартиновська.

Оля Мартиновська поділилася, чому не ночує вдома, а в знайомих

Також розповіла, що вона, як і будь-яка зайнята людина не може поєднувати все і відразу. Кулінарка стверджує, що не відчуває, що її життя збалансоване, що скрізь вистачає її енергії. На власну суб’єктивну думку, все одно є недопрацювання. Вона прагне більше проводити часу з дитиною, більше приділяти уваги собі, роботі шеф-кухаря й самій кулінарній академії.

Ольга Мартиновська на МастерШеф
Ольга Мартиновська на МастерШеф

Жінка зізналася, що війна вплинула не тільки на людей, а й розвиток кулінарної справи в цілому. Адже більшість країн занурилися в пошуки традиційних українських рецептів, які тепер смакують по всьому світу, хто підтримує нас ще з самого початку.

Суддя “МастерШеф” додала, що в планах стоїть модернізації кухні України. Вона має на меті відкрити страви нашої країни по-новому, вивести їх на міжнародний рівень, аби всі знали, хто такі українці.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.