Суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська поділилася, чому не ночує вдома, а в знайомих – проблеми з житлом?

Відома кулінарка країни, суддя "МастерШеф" після довгого перебування за кордоном нарешті повернулася на рідну землю. Проте повідомила, що наразі ночує у хороших друзів, а не вдома.

Ранок 24 лютого спіткав усіх українців зненацька та змусив змінити нашу буденність назавжди. Ольга Мартиновська забрала доньку Віру, тому довгий час вони перебували у Франції. Та наразі жінка вирішила повернутися додому, де відбуваються знімання всім улюбленого “МастерШеф”.

У своєму Instagram жінка повідомила, чому живе постійно в друзів, а не вдома, у своїй квартирі, де вона збиралася мешкати.

“Відтоді, як повернулася до Києва, щодня ночую в когось з друзів, бо квартира, в якій житиму ще не готова. Сьогодні своїм диваном ділиться Кирил Мірошников. Хто наступний?”, – жартома зазначила Мартиновська.

Оля Мартиновська поділилася, чому не ночує вдома, а в знайомих

Також розповіла, що вона, як і будь-яка зайнята людина не може поєднувати все і відразу. Кулінарка стверджує, що не відчуває, що її життя збалансоване, що скрізь вистачає її енергії. На власну суб’єктивну думку, все одно є недопрацювання. Вона прагне більше проводити часу з дитиною, більше приділяти уваги собі, роботі шеф-кухаря й самій кулінарній академії.

Ольга Мартиновська на МастерШеф
Ольга Мартиновська на МастерШеф

Жінка зізналася, що війна вплинула не тільки на людей, а й розвиток кулінарної справи в цілому. Адже більшість країн занурилися в пошуки традиційних українських рецептів, які тепер смакують по всьому світу, хто підтримує нас ще з самого початку.

Суддя “МастерШеф” додала, що в планах стоїть модернізації кухні України. Вона має на меті відкрити страви нашої країни по-новому, вивести їх на міжнародний рівень, аби всі знали, хто такі українці.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.