Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою: між поп-дівами встав чоловік

Ні для кого не секрет, що Світлана Лобода та Тіна Кароль тривалий час знаходяться у поганих стосунках. Однак що саме послужило погіршенню їхніх взаємин?

Холодні стосунки між Тіною Кароль та Світланою Лободою тривають роками. Їхній формат не змінюється, а зірки зайвий раз не хочуть обговорювати причини конфлікту з журналістами. І тим не менш, свого часу вони стали відомими широкій аудиторії.

Проблеми у стосунках співачок розпочалися рівно 20 років тому і причиною послужив чоловік, якого вони не змогли поділити.

Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою

За їхніми перепалками на “Голосі країни” спостерігали усі, а емоції співачок при цьому були абсолютно очевидними.

Незадовго ж до початку повномасштабної війни Світлана Лобода публічно натякнула на те, що саме Тіна Кароль вигнала її з українського шоу-бізнесу.

Світлана Лобода підтвердила новину про те, що Тіна Кароль намагалася її ліквідувати
Стала відома причина ворожнечі між Тіною Кароль і Світланою Лободою

Як виявилося, конфлікт між виконавицями розпочався ще під час співпраці у телевізійному мюзиклі “Екватор”. Спогадами про це в ефірі програми “Світське життя” поділилася з Катериною Осадчою саме Тіна Кароль.

“Ще тоді була від неї така ворожість. Вона мене, здається, звинуватила, що я в неї чи тіні вкрала чи щось таке, просто хотіла бути сама в гримерці. Але продюсери мюзиклу сказали, що це дурість”, – зазначила вона.

Крім того, Світлана Лобода відбила у Тіни Кароль її перше сильне кохання — режисера Дмитра Тубольцева, який часто крутив романи на боці. Про це розповів його батько Сергій Тубольцев. Але співачки ніколи не коментували його слова.

Зараз шляхи виконавець майже не перетинаються. Тіна Кароль зайняла суто українську нішу, а Світлана Лобода у той самий час активно виступала і на території російської федерації, і в Казахстані і в усіх країнах, де є велика російськомовна діаспора.

До речі, історія, де зірки не можуть поділити одного чоловіка доволі поширена і в Голлівуді, і в вітчизняному медіа просторі. Свого часу Олена Мозгова закохалася у Едуарда Кліма, який крутив роман за Гайтаною, будучи одруженим, Віра Брежнєва посварилася з підопічною чоловіка Ерікою Герцег, тому що їм приписували роман, а Дантес поставив крапку у дружбі з Михайлом Кацуріним, адже той увів його дружину Надю  Дорофєєву.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.