Зірка “Хто зверху?” Леся Нікітюк пригадала, як прибирала у готелі з Пенелопою Круз: “Подякувала і пішла”

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, волонтерка й співачка, яку дуже люблять у народі. І до речі своєю популярністю Нікітюк вдячна саме людям, які дивляться шоу з її участю.

Леся стала дуже відомою завдяки шоу “Хто зверху?”, де вона була колегою Сергія Притули. Саме він навчив дівчину багатьом маневрам телеведучої, за що Леся дуже вдячна йому. Але коли дівчину затвердили на роль ведучої, вона ще не мала достатньо досвіду у веденні проєктів. Але насправді так і не скажеш, бо Нікітюк виглядає дуже впевненою у кадрі, якщо навіть подивитися перші випуски з її участю.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк

Загалом Нікітюк це кладень талантів і цікавих історій. Раніше, ніхто навіть і подумати не міг, що вона стане досить популярною співачкою, адже Леся ніколи не демонструвала свої співочі здібності. Але під час повномасштабної війни дівчина випустила кілька пісень, які підкорювали топ-чарти з піснями, а це великий успіх для починаючої співачки.

Та крім своїх успіхів у кар’єрі Леся має дуже багато цікавих історій. Наприклад, якось раз у шоу “Хто зверху?” Нікітюк розповіла історію про своє знайомство з Пенелопою Круз. Виявляється колись ведуча відвідала Каннський фестиваль і жила у розкішному готелі, де було багато зірок з Голлівуду. І одного разу жінка побачила Пенелопу Круз і дуже захотіла з нею познайомитися та сфотографуватися, але стався конфуз.

Річ в тому, що Леся набрала собі у готельний номер мішечки з чаєм, оскільки він був уже смачний, і, одного вечора йдучи коридором готелю вона побачила Круз і якимось чином в неї випали з рук ці мішечки, чай розсипався і на велике здивування Пенелопа просто без зайвих слів вирішила допомогти Лесі зібрати весь розсипаний чай.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк пригадала цікаве знайомство

Тоді телеведуча була дуже здивована й посоромилась заговорити з акторкою. Тому, жінка просто їй подякувала й пішла у свій номер пити той чай.

Схожі статті

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.