Колишня Остапчука Христина Горняк “запалює” паркет з красивим молодиком – невже зустріла нове кохання?

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк похизувалася неймовірними здібностями до танцю та показала, як "запалювала" паркет з невідомим чоловіком. Невже жінка зустріла свою долю?

Погодьтеся, але танець – вид спорту, який ладен пробуджувати нашу внутрішню силу, красу, жіночність та витонченість. Христина Горняк відкрила себе зовсім з іншого боку та показала, як займається латиною з симпатичним молодиком.

Грація та витончені рухи виднілися в танці Христини. Як для людини, яка професійно не займається цим видом спортивних тренувань, можна стверджувати, що в неї досить непогано виходить. В ритмі “ча-ча-ча” та під керівництвом симпатичного та енергійного тренера пройшло її заняття. Вона подякувала за неймовірно проведений час своєму партнеру.

“Ще ні разу я не пішла з танцювального залу з тренером без настрою”, – поділилася Горняк.

Христина Горняк запалює паркет з красивим молодиком

На відео нотаріус показала себе в чорній приталеній сукні й танцювальним взуттям для занять. Все гармонійно поєднується між собою й візуально подовжує ноги нашій героїні, які від природи гарні та стрункі.

Нагадаємо, що Христина Горняк розсекретила, що буде з будинком, який разом будували з чоловіком Володимиром Остапчуком. За словами жінки, їй важко повертатися до нього, тому з моменту розлучення вона там не була. Христина не хоч травмувати себе всіма спогадами цієї любовної історії. Поки маєток у спільній власності колишніх, адже набувався ними за період офіційного шлюбу. Як далі буде – життя згодом покаже.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Також додала, що наразі її серце повністю вільне та готове впустити до себе нового чоловіка, який має бути з душею, щоб відчувати себе усміхненою, спокійною та життєрадісною, саме такою, як є зараз.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.