Колишня Остапчука Христина Горняк “запалює” паркет з красивим молодиком – невже зустріла нове кохання?

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк похизувалася неймовірними здібностями до танцю та показала, як "запалювала" паркет з невідомим чоловіком. Невже жінка зустріла свою долю?

Погодьтеся, але танець – вид спорту, який ладен пробуджувати нашу внутрішню силу, красу, жіночність та витонченість. Христина Горняк відкрила себе зовсім з іншого боку та показала, як займається латиною з симпатичним молодиком.

Грація та витончені рухи виднілися в танці Христини. Як для людини, яка професійно не займається цим видом спортивних тренувань, можна стверджувати, що в неї досить непогано виходить. В ритмі “ча-ча-ча” та під керівництвом симпатичного та енергійного тренера пройшло її заняття. Вона подякувала за неймовірно проведений час своєму партнеру.

“Ще ні разу я не пішла з танцювального залу з тренером без настрою”, – поділилася Горняк.

Христина Горняк запалює паркет з красивим молодиком

На відео нотаріус показала себе в чорній приталеній сукні й танцювальним взуттям для занять. Все гармонійно поєднується між собою й візуально подовжує ноги нашій героїні, які від природи гарні та стрункі.

Нагадаємо, що Христина Горняк розсекретила, що буде з будинком, який разом будували з чоловіком Володимиром Остапчуком. За словами жінки, їй важко повертатися до нього, тому з моменту розлучення вона там не була. Христина не хоч травмувати себе всіма спогадами цієї любовної історії. Поки маєток у спільній власності колишніх, адже набувався ними за період офіційного шлюбу. Як далі буде – життя згодом покаже.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Також додала, що наразі її серце повністю вільне та готове впустити до себе нового чоловіка, який має бути з душею, щоб відчувати себе усміхненою, спокійною та життєрадісною, саме такою, як є зараз.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.