Переможець Холостячки Олександр Еллерт не збирається в Київ: вплинуло зізнання Ксенії Мішиної про них?

Переможець Холостячки Олександр Еллерт різко відреагував на обвинувачення Ксенії Мішиної в аб'юзивних стосунках. Можливо, ця причина слугує, чому гуморист досі не повертається в Київ.

Про примирення цієї пари ходило чимало чуток та надій на таке довгоочікуване возз’єднання. Проте дива не сталося, а після проведеного часу в Буковелі взагалі розсварилися вщент й нині про романтичне зустрічання мова не йде.

Після того, як Олександр Еллерт вирушив до Сполучених Штатів Америки всі були переконані, що ця поїздка виключно робоча або для відпочинку. Але минали місяці, а Еллерт про повернення додому не обмовився і словом. Стає очевидним, що про приїзд в Київ Олександр не думає, тому жити нині планує за кордоном.

Олександр Еллерт неочікувано відреагував на вагітність Ксенії Мішиної
Олександр Еллерт не збирається в Київ:

Після ексклюзивного інтерв’ю, яке акторка надала телеведучому Славі Дьоміну, жінка розповіла про їхній з Олександром відпочинок в Буковелі й зізналася, що колишній знищував її морально. Сам Еллерт надав свій коментар цим словам. Він заявив, що у Мішиної всі аб’юзери.

Олександр Еллерт відреагував на звинувачення Ксенії в аб’юзі

Під час війни шоумен неодноразово намагався поновити стосунки з Ксенією, але все марно й наразі вони зв’язок не підтримують.

Гуморист продовжує свою творчу діяльність, але, на жаль, не на території України. Навіть звільнився з Кварталу, де працював багато років сценаристом. Наразі чоловік знімає контент для свого блогу в соціальних мережах та для YouTube-каналу. Сама Ксенія продовжує жити в Україні, знімалася в фільмах за рубежем, активно ділиться секретами успіху, правильним харчуванням та як вдалося колосально схуднути й полюбити себе.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.