Хветкевич відповів на звинувачення в тому, що він використав Злату Огнєвіч: “Я не хотів прямо використовувати”

Екс-учасник романтичного реаліті-шоу "Холостячка-2" Андрій Хветкевич вперше відповів на звинувачення щодо нещирості по відношення до Злати Огнєвіч.

Минулого року екс-учасник другого сезону романтичного реаліті-шов “Холостячка” Андрій Хветкевич неабияк здивував шоу-бізнес, зробивши камінг-аут. У травні цього року чоловік одружився зі своїм бойфрендом Філіпе. На торжестві була присутня і екс-холостячка Злата Огнєвіч, яку, за думкою аудиторії, чоловік використав у корисних цілях, адже замовчав правду про те, що він бі.

Андрій Хветкевич відповів на звинувачення в тому, що він використав Злату Огнєвіч

Днями на YouTube вийшов новий випуск шоу Анни Олицької, гостем якої на цей раз став новоспечений чоловік Андрій Хветкевич. Під час розмови він відповів на звинувачення у тому, що він використав співачку для піару.

Головний герой нашої статті наполягає, що в нього виникла симпатія до Огнєвіч, але в певний момент він зрозумів, що в них не може бути стосунків.

Андрій Хветкевич відповів на звинувачення в тому, що він використав Злату Огнєвіч

“Наміри були чистими. Я не хотів прям використовувати, мені в першу чергу було цікаво побувати на телебаченні. Я не йшов туди використовувати Злату, я взагалі хотів подивитися, як я буду в такому оточенні, атмосфері, коли завжди камери, – зізнався Андрій. – Вона класна, вродлива. Використовував чи я Злату чи ні, я не знаю. Емоції, почуття у мене виникли. Не можу сказати, що я прикидався”, — розповів чоловік під час відповіді на провокаційне питання.

Нагадуємо, що Андрій вважався претендентом на місце переможця у шоу. Однак Злата неочікувано прийняла рішення розстатися з ним після діалогу з його матір’ю. Глядачі на той момент так і не змогли зрозуміти, що саме стало причиною різкої зміни ставлення артистки до учасника, але після його зізнання про роман з мексиканцем, все стало на свої місця. Зараз Злата та Андрій дружать, активно підтримують зв’язок та регулярно з’являються разом на публіці.

Зараз Андрій одружений з хлопцем, з яким зустрічався ще до початку зйомок на шоу. Екс-учасник запевняє, що на момент його участі вони не були разом, так як прийняли рішення про розставання.

Схожі статті

“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.